Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ''....ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ !!! [ video ]

Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι ιδιαίτερα γνωστή για την πολιτική της πορεία. Δεν θα την έλεγες ποτέ ''προοδευτική'', παρά την....''πράσινη'' προέλευσή της. Εξ αρχής ήταν ουσιαστικά στον ''νεοφιλελεύθερο χώρο'' και στο ''δεξιό αστερισμό''. Προφανώς δεν είναι σοκαριστικό το ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής των Education Leaders Awards όπου κάθε χρονιά βραβεύουν ηγετικά πρόσωπα της εκπαίδευσης αλλά και οι....''πρωτοπορίες στο χρόνο'', βράβευσε φέτος την ''Ελληνική Αγωγή'' του Άδωνη Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Το εκπαιδευτήριο του Γεωργιάδη που βγάζει τους καλύτερους ψεκασμένους στη χώρα βραβεύτηκε ως κορυφαίο εκπαιδευτήριο.
Πόσο τραγικό είναι ρε σείς το να μαθαίνεις ''αδ - όνειδος ιστορία'' !!! κρίμα και για την ιστορία, κρίμα και για την παιδεία! Το να μαθαίνεις την ιστορία απ' τον Άδωνη είναι σαν να τσακίζεις το μυαλό σου στην ημιμάθεια, την παραχάραξη και τη βουτιά στη μισαλλοδοξία. Είναι τελικά σαν να μη θες να διαβάσεις ή να μάθεις ιστορία! Μετά από αιώνες οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γελάνε με...''τ' αδ-όνειδος χάλια''.
Είναι μια χαρούμενη νεοφιλελεύθερη ατμόσφαιρα που παράγει βραβεία για τα ποία ίσως κανείς δεν ενδιαφέρεται! Αυτό που μένει είναι πως αυτοθαυμάζονται, αυτοχειροκροτούνται και αυτοβραβεύονται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: