Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ : ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....ΜΠΟΥΛΕΣ !!! [ video ]

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ !!!
Σήμερα η παράταξη της αντιπολίτευσης στην Πάτρα ''ΣΠΙΡΑΛ'' και ο επικεφαλής της κύριος Ψωμάς σε ανακοίνωσή τους τάχθηκαν υπέρ της επίγειας διέλευσης του τρένου στην Πάτρα.
Δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες, όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο η ίδια παράταξη είχε ψηφίσει υπέρ της υπογειοποίησης, όπως και άλλωστε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στον αντίλογο θα πει κάποιος, ότι μια παράταξη δικαιούται να αλλάξει άποψη.

Πάντως η αλλαγή απόψεων κατά το δοκούν, δημιουργεί πάντα ερωτηματικά για την πολιτική διαδρομή του καθενός.
Όμως ας γυρίσουμε το χρόνο λίγο πιο πίσω. Τότε, πριν τις εκλογές του 2019, όταν οι κάτοικοι Ρίου, Καστελοκάμπου, Παραλίας Προαστίου, Αγυιάς, Μποζαιτικών και Αγ. Διονυσίου, είχαν προσκαλέσει όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων που διεκδικούσαν τον δημαρχιακό θώκο. Τότε λοιπόν οι κάτοικοι είχαν ζητήσει από τους επικεφαλής να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση και στη περίπτωση που συμφωνούσαν με την υπογειοποίηση να υπογράψουν τη δήλωση στήριξης που είχαν συγγράψει οι σύλλογοι, ώστε μετεκλογικά να μην έχουμε στάσεις διαφορετικές!

Αυτή τη δήλωση μεταξύ των άλλων είχε υπογράψει και ο κύριος Ψωμάς, όπως φαίνεται στο παραπάνω έγγραφο που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας. Έχουμε στη διάθεση μας και τα έγγραφα με τις υπογραφές των υπολοίπων της αντιπολίτευσης. Αυτά τα έγγραφα έχουν στην κατοχή τους και οι κάτοικοι των περιοχών που αγωνίζονται εδώ και χρόνια για την υπόγεια διέλευση του τρένου από την Πάτρα.
Ευτυχώς για την Ιστορία τα γραπτά μένουν και οι κάτοικοι αποδείχθηκαν πολλοί οξυδερκείς και σοφοί,όταν προεκλογικά ζήτησαν και υπογραφές !!!
                                                                        Του θυμίζουμε λοιπόν την λίστα με τις δέκα μεγαλύτερες υπογειοποιημένες διαδρομές του τρένου οι οποίες είναι:
1.Σήραγγα Καλλιδρόμου, μήκους 9 χιλιόμετρα. Ακούσατε ποτέ κανέναν να μιλάει για φαραωνικό έργο ;
2. Σήραγγα Όθρυος, μήκους 7 χιλιόμετρα, ισχύει το ίδιο
3. Τεμπών 5 χλμ
4. Περάματος, 3,5 χλμ
5. Πλαταμώνα, 2,6 χλμ
6. Κακιάς Σκάλας, 2,4 χλμ


Δείτε, επίσης, ότι 4 από τις 10 μεγαλύτερες υπογειοποιήσεις έχουν γίνει στην Αιγιάλεια.
7. Παναγοπούλας, 4,4 χλμ
8. Αιγίου, 3,5 χλμ
9. Πλατάνου, 2,7 χλμ
10. Τράπεζας, 2,2 χλμ
Μόνο αυτές οι δέκα πιο μεγάλες σήραγγες έχουν μήκος 42 χιλιόμετρα.
Το παρακάτω βίντεο είναι βασισμένο στην αρχική φωτορεαλιστική απεικόνιση της παρουσίασης της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή Σεπολίων που ήδη εκτελείται απο την ΕΡΓΟΣΕ.

ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΙΟΝ. ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.... Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: