Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' : ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ....ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! [ video ]

Ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν ''ξεμπλοκάρισμα'' της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως ''ανάπτυξη'' τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ.
''Από πότε οι κατεδαφίσεις είναι επένδυση'' ;;
Ως σήμερα:
Το μόνο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να καταθέσει και να ψηφίσει σειρά τροπολογιών, προς όφελος κυρίως του επενδυτή.
Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από το δημόσιο στον επενδυτή, προϋπόθεση απαραίτητη για να ξεκινήσει η επένδυση.
Η άδεια του καζίνο και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν είναι ζητήματα που μένουν ανοιχτά.
Παραμένει ασαφές ποιος θα αναλάβει το κόστος για τις παρούσες εργασίες. Το δημόσιο ή ο επενδυτής;
Ο Κ. Μητσοτάκης ''πουλά'' δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις. Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή από όλους.
Μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: