Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''COVID19'' ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!

Κι όμως! Είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι σας λένε για τον κορωνοϊό. Σας αποκρύβουν βασικές λεπτομέρειες για να μην προκληθεί μαζικός πανικός.
Λάθος, κ
ατά την άποψή μου! Θα έπρεπε ο κόσμος να έχει πλήρη ενημέρωση. Να ξέρει τι τον περιμένει έτσι και, ω μη γένοιτο, μπλεχτεί στα βρόγχια του COVID. Για να φυλάγεται. Να προσέχει. Και κυρίως, να μην παρασύρεται από τους λογής - λογής κεκεντρεχείς τσαρλατάνους, που τον επηρεάζουν με τις συνωμοσίες της κακιάς ώρας.
Ξέρεις τι σημαίνει να είσαι σε επίμονη καταστολή για 2 έως 3 εβδομάδες και να μένεις εκεί καθηλωμένος μέχρι να ζήσεις ή να πεθάνεις;
Όχι! Δεν είναι απλά ένας αναπνευστήρας όπως νομίζεις. Δεν είναι ούτε μια απλή μάσκα οξυγόνου. Είναι μια τραχιά διασωλήνωση που εισέρχεται από το στόμα και φτάνει βαθιά μέσα στο πληγωμένο σώμα σου, για να αναπνέεις στον ρυθμό του πνευμονικού μηχανήματος.
Δεν μπορείς να μιλήσεις, ούτε να φας κάτι, ούτε να πιεις, ούτε καν να αφοδεύσεις. Είσαι ζωντανός - για όσο καιρό αυτό είναι εφικτό - επειδή το μηχάνημα σε κρατάει ζωντανό. Η δυσφορία και ο πόνος είναι αφόρητοι. Γι’ αυτό και σε «πλακώνουν» αδιάλειπτα με ηρεμιστικά και βαριά παυσίπονα. Για να αντέξεις κάπως. Όσο αντέξεις...

Δεν είσαι ζωντανός. Σε κρατάνε στη ζωή τα ιατρικά μηχανήματα. Μια κατάσταση μεταξύ συνειδητοποίησης και τεχνητού κώματος.
Αν είσαι νεαρός, μέσα στις πρώτες 20 ημέρες χάνεις 40% της μυϊκής σου μάζας και γεμίζεις πληγές και τραύματα στο στόμα, στον οισοφάγο και στις φωνητικές χορδές, αλλά και σοβαρές επιπλοκές στον πνεύμονα και την καρδιά. Αν όμως είσαι ηλικιωμένος ή ήδη αδύναμος από άλλες ασθένειες, δεν αντέχεις την θεραπεία και πεθαίνεις.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΗ!
Στην γρίπη δεν σου μπήγουν σωλήνες στο στομάχι. Δεν σε έχουν σε καταστολή και μάλιστα μπρούμυτα. Δεν σου εισάγουν καλώδια και σωληνάκια από τη μύτη και από το δέρμα για να σου παρέχουν υγρή τροφή. Ούτε σου φοράνε εκείνο τον κολλώδη σάκκο γύρω από τον πισινό σου για να μαζεύει την διάρροια, τα ούρα και τα υγρά από τα φάρμακα.
Δεν χρειάζεσαι τόσους νοσηλευτές να σε κουνάνε και να μετακινούν τα άκρα σου κάθε δύο ώρες για να μην σαπίσουν. Ούτε σε ξαπλώνουν πάνω σε ένα ''ειδικό χαλί'', όπου κυκλοφορεί παγωμένο υγρό για να μην τιναχτεί ο πυρετός σου στον ...Θεό.
Στην γρίπη δεν είσαι μόνο σου και απροστάτευτος. Έρχονται οι δικοί σου άνθρωποι να σε δουν. Να σου συμπαρασταθούν. Δεν είσαι μόνος σου στο παγερό δωμάτιο με το μηχάνημα σου.
Κατάλαβες τώρα τι είναι άβολο και ταπεινωτικό; Εύχομαι να μην το ζήσεις ποτέ. Σε σένα απευθύνομαι! Σε σένα που θεωρείς άβολο και ταπεινωτικό να φοράς μάσκα....

Alyssa Milano: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα, νόμιζα ότι πεθαίνω»

Η συγκλονιστική ανάρτηση της ηθοποιού
Μια συγκλονιστική ανάρτηση σχετικά με τον κορωνοϊό έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Alyssa Milano.
Η 47χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, συγγραφέας και πρώην τραγουδίστρια μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με την Covid-19, περιγράφοντας τόσο την ταλαιπωρία της αρρώστιας, όσο και το παράδοξο που της συνέβη, καθώς ενώ είχε διαγνωστεί αρνητική στο τεστ για τον κορωνοϊό, διαγνώστηκε θετική στο τεστ για τα αντισώματα του ιού.

Στην ανάρτησή της η Μιλάνο αναφέρει: «Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού».
Το περίεργο είναι ότι έκανε τεστ τα οποία έδειξαν αρνητικά: «Στο τέλος έκανα δύο covid-19 tests και ήταν αρνητικά. Έκανα και ένα covid test για αντισώματα και αυτό αρνητικό. Μετά από 4 μήνες συμπτωμάτων όπως: ζαλάδα, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδος, ταχυπαλμίες, προβλήματα στην αναπνοή, προβλήματα στη μνήμη και κακουχία έκανα άλλο τεστ και βγήκα θετική σε αντισώματα covid. Είχα Covid19. Το σύστημα των τεστ δεν είναι αλάνθαστο, άρα δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Θα δώσω πλάσμα με την ελπίδα να σωθούν ζωές. Προσέξτε τον εαυτό σας. Πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση», έγραψε η ηθοποιός.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολύ ανησυχητικά όλα αυτά, και άγνωστα στον πολύ κόσμο. Ο λαός είναι μπερδεμένος από επιστήμονες που από την μια επιτρέπουν και επιβάλουν την μάσκα, και απ την άλλη, την δαιμονοποιούν βγάζοντάςτην επιβλαβή. Οι επιστήμονες και κυρίως οι ιδικοί, είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουνε τον λαό, με πραγματικά επιχειρήματα και όχι με μισόλογα. Η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τέλος εύχομαι να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης, της πανδημίας.