Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ....ΟΛΟΤΑΧΩΣ !!! [ video ]

Για ακόμη μια φορά είμαστε και πάλι μπροστά σε χρεοκοπία. Όχι μόνο λόγω κορωνοϊού αλλά και διότι η κυβέρνηση εξυπηρετεί τους κολλητούς της και μοιράζει λεφτά στα ΜΜΕ αντί να στηρίξει τους πολίτες. Δυστυχώς, η χώρα οδηγείται σε πολύ άσχημες εξελίξεις στην οικονομία. Τα δυσμενή στοιχεία είναι πλέον καθημερινά.
- Συρρικνώθηκε το πλεόνασμα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου τον Ιούνιο, καθώς οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών και οι σχετικές εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 93,8% και 97,5% αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας. Μόλις στα 64,3 εκατ. ευρώ έφτασαν οι εισπράξεις του Ιουνίου, από 2,55 δισ. ευρώ πέρυσι.
- Στα 1,421 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο των πληρωμών τον Ιούνιο έναντι πλεονάσματος 805 εκατ. τον ίδιο μήνα του 2019, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.
- Σε 1.095.997 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιούλιο του 2020 έναντι 970.201 ατόμων τον Ιούλιο του 2019 (ποσοστιαία μεταβολή +12,97%),
σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή γιατί δεν είναι μόνο δεξιά κυβέρνηση.....Είναι και αδέξια.....
Και επειδή αυτές οι ειδήσεις θα περάσουν στα ψιλά γράμματα, τις κοτσαράμε πάνω σε μια φωτογραφία του παραθεριστή που παριστάνει τον πρωθυπουργό για να τη δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Εξάλλου δικό του είναι το φιάσκο της πολυδιαφημισμένης «επανεκκίνησης της οικονομίας».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: