Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΒΟΜΒΑ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ !!! [ Audio ]

Σε μία σημαντική αποκάλυψη που αποτυπώνει και την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική προχώρησε ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη, εν μέσω πανδημίας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο Αλ. Βατόπουλος τόνισε ότι η Πολιτεία δήλωσε στους ειδικούς ότι δεν μπορούν να φτιαχτούν νέοι χώροι ώστε να λειτουργήσουν ως σχολικές αίθουσες. Συνεπώς η Επιτροπή προχώρησε σε μια στρατηγική έχοντας αυτό ως δεδομένο.

Πάντως, ο Αλ. Βατόπουλος ανέφερε ότι «στην Επιστημονική Επιτροπή είχαμε συζητήσει από το Μάρτιο ότι πρέπει να είναι λιγότερα παιδιά στην τάξη και να υπάρχουν περισσότερες αίθουσες». Η πολιτεία το απέκλεισε και οι ειδικοί αναγκαστικά χάραξαν στρατηγική με τα δεδομένα που τούς δόθηκαν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιπόν συνειδητά απέρριψε τη δημιουργία νέων τάξεων μετρώντας κυνικά το κόστος της κατασκευή τους και την ανάγκη προσλήψεων νέων εκπαιδευτικών που θα προέκυπτε !!! Η κυβέρνηση των «αρίστων» και του «επιτελικού κράτους» αδιαφόρησε για τις οδηγίες των ειδικών παίζοντας με την υγεία των παιδιών μας και της κοινωνίας.

Ο Αλ. Βατόπουλος παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει θέμα στην Επιτροπή με τον Γκίκα Μαγιορκίνη τονίζοντας ότι έπρεπε να υπάρχει κριτήριο σύγκρουσης συμφερόντων στα μέλη της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που δίνει 30 εκατ. ευρώ στους κλινικάρχες για τις ΜΕΘ τους και άλλα 20 στα κανάλια για να …ξαναμάθουμε να πλένουμε τα χέρια μας !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ....https://soundcloud.com/user-899349255/24-9-2020a-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: