Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

''ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΜΕ ΓΚΟΥΑ'Ι'ΔΟ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Όλο και πιο στενές γίνονται οι σχέσεις του Χουάν Γκουαϊδό με το γαλάζιο Μαξίμου, που προσφέρει....πολιτική θαλπωρή στον αντιΜαδούρο. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαζε σέλφι με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χ. Γκουαϊδό , τον επονομαζόμενο και "αχυράνθρωπο" που επιχείρησε, αλλά απέτυχε, εν μέσω ταραχών και επεισοδίων από αντικαθεστωτικούς, να ανατρέψει τον εκλεγμένο πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο. Ο Κωστάκης, ο γιός της Ντόρας, ο ανιψιός του Κούλη, ο Μπακογιάννης ντέ, μετά τη μεγάλη επιτυχία του "Μεγάλου Περιπάτου" και την άλλη μεγάλη επιτυχία με τις κάμπιες Καραφατμέ στην Ομόνοια, τριτώνει τις μεγάλες επιτυχίες, διοργανώνοντας...."Φόρουμ για τη Δημοκρατία" με προσκεκλημένο τον αποτυχημένο Βενεζουελάνο πραξικοπηματία, Γκουαϊδό.

Το ξαναλέω: Ο Δήμαρχος Αθήνας φέρνει έναν αποτυχημένο πραξικοπηματία, που παρακάλαγε τους αξιωματικούς του στρατού, να στασιάσουν ενάντια στη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας του, να μιλήσει για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Μάλλον κάποιος γνωστικός τους ενημέρωσε ότι μέχρι κι ο Τραμπ έχει ξεχάσει την ύπαρξη του Γκουαϊδό και δεν τον έγραψαν στο πρόγραμμα ως "μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας", αλλά ως "Πρόεδρο της Βουλής της Βενεζουέλας", που είναι και ο μόνος νόμιμος τίτλος του.
Επιμένω βέβαια, ότι Θα μπορούσαν, για να είναι πιο ακριβείς, να τον παρουσιάσουν ως "επίδοξο πραξικοπηματία από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ".
Ρε Μπακοτζόν αγόρι μου σταμάτα.....''Καλύτερες πιθανότητες έχεις για πρωθυπουργός αν συνεχίσεις να κάνεις τη γλάστρα''.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: