Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ....ΚΑΜΠΙΕΣ !!! [ video ]

Τώρα που ο Μεγάλος Περίπατος αφού κόστισε ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ θα ξηλωθεί ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, δεν ξεχνάμε αυτό το έπος της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Προσοχή. Ο ''Μπακοτζόν'' στη συνέντευξη είπε ότι....''τα ΜΟΝΙΜΑ έργα θα ξεκινήσουν το 2021''. Άρα δεν ξεμπερδέψαμε με αυτό το χάλι. Και ότι κυκλοφοριακά το έργο δούλεψε. Μας δουλεύει κανονικότατα ο άχρηστος γόνος.
Την ίδια ώρα ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για προσλήψεις γιατρών, ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για προσλήψεις δασκάλων, ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για προσλήψεις λεφτά για περισσότερα δρομολόγια στα μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά δεν υπάρχουν λεφτά για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρήσιμο στην κοινωνία. Έχει δίκιο ο Τσακαλώτος. Μη λέμε ''πολιτικούς απατεώνες'' τους πολιτικούς απατεώνες. Αρκεί να τους λέμε Μητσοτάκηδες.

Τσακαλώτο αγόρι μου εσένα πάντως θα σε λέμε χρήσιμο ηλίθιο. Φιλάκια.....<iframe width="460" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dxQWFaqKNRc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: