Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ !!! [ video ]

Άφαντος παραμένει ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, ο οποίος δεν εμφανίστηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην παράσχει ανασταλτική ισχύ στην ποινή του και δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ούτε κατά τις έρευνες των Αρχών.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού το Τριμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μην δώσει αναστολή στο σύνολο των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πλην 12 προσώπων – μεταξύ αυτών και πρώην βουλευτές.

Οι περισσότεροι από όσους κρίθηκαν ένοχοι παραδόθηκαν στην αστυνομία , ήρεμα ή μη – χαρακτηριστική η περίπτωση Μιχαλολιάκου – ενώ ο Παππάς επέλεξε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε καμία από τις πέντε δηλωμένες διευθύνσεις του, με την έρευνα να επεκτείνεται και εκτός Αττικής, στα Ιωάννινα που είναι η γενέτειρά του.

Ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, επεσήμανε σε πρωινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση πως ο πελάτης του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Σημείωσε πως ο Παππάς πιστεύει ότι πρέπει να εκτίσει την πρωτόδικη ποινή του πριν φτάσει στο εφετείο.

Ερωτώμενος εάν είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί ή ήταν μία απόφαση της στιγμής, είπε ότι είχε τέτοιες σκέψεις καθώς φοβόταν ότι δεν θα δοθεί αναστολή στην ποινή του.

Όπως συμπλήρωσε η αστυνομία έκανε καλή δουλειά στην περίπτωσή του, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοεί, παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων.

Τέλος, δήλωσε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει πού είναι ο εντολέας του.

Να σημειωθεί πως ο Παππάς είχε κάνει το ίδιο και στον προηγούμενο γύρο συλλήψεων, το 2013, όταν είχε παραδοθεί τελευταίος στις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: