Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'' !!! [ video ]

Τηλεδιάσκεψη με τους μαθητές και τον δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων είχε χθές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικτυακή διδασκαλία του μαθήματος της Ιστορίας και είχε την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις των μαθητών για την τηλεκπαίδευση και το lockdown.

Σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία ο πρωθυπουργός απάντησε στους μαθητές:

«Θα ανοίξουμε τα σχολεία όποτε μας το επιτρέψουν οι ειδικοί και οι επιστήμονες, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία της επιδημίας.
Και θα μας επιτρέψουν να ανοίξουμε τα σχολεία όποτε αισθάνονται ότι θα είμαστε ασφαλείς να το κάνουμε. Λίγη υπομονή θα κάνετε ακόμα και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε καλύτερες ειδήσεις να σας πούμε» υπογράμμισε».

Παράλληλα, κάλεσε τους μαθητές να αξιοποιήσουν την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης και της χρήσης των τεχνολογικών εργαλείων που απαιτούνται.

«Στον κόσμο που αλλάζει θα έχουμε όλο και περισσότερες δυνατότητες να μαθαίνουμε πράγματα μέσα από υπολογιστή, επομένως όλη αυτή η διαδικασία είναι κι ένα μάθημα για εσάς, για τη νέα γενιά» σημείωσε».

Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση με τους μαθητές συμμετείχαν επίσης η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως από το Μέγαρο Μαξίμου και η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη από το Υπουργείο Παιδείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: