Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ Η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ !!! [ video ]

Πήγε να κάνει damage control του κύματος δυσαρέσκειας και ραγδαίας απαξίωσης από την κοινή γνώμη, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά, σε αυτό το δεύτερο κύμα πανδημίας, και πήγε να το κάνει σε προστατευμένο περιβάλλον, οχι εκείνο της Βουλής ως θα όφειλε ένας Πρωθυπουργός που προβαίνει σε θεσμικό ατόπημα, αλλά στα φιλικά προς αυτόν κανάλια. Κι όμως, ούτε αυτό δεν μπόρεσε να βγάλει! ''Στιγμή... ανεμελιάς'' χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πρωθυπουργική βόλτα στην Πάρνηθα.
Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί καθώς ο Κυρ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του έκαναν ποδηλατάδα και... motocross, εν μέσω πανδημίας - τη στιγμή που ζητούν από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους - ο πρωθυπουργός αρκέστηκε να παραδεχτεί πως ήταν «λάθος
μόνο το να... φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα» ενώ σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε πως η άθληση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας!
«Ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ δίχως μάσκα. Όχι, δεν ήταν λάθος που πήγα για ποδήλατο. Διότι, θέλω να τονίσω ότι η άσκηση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας. Αλλά εκ των υστέρων προφανώς και θα φορούσα μάσκα την ώρα που ζήτησαν οι συμπολίτες μου να φωτογραφηθούμε», με λίγα λόγια δεν μετανιώνει ούτε - φυσικά - ζητά συγγνώμη για το ατόπημά του αυτό ενώ για να καλύψει το δεύτερο ολίσθημα (για το πώς βρέθηκε στην Πάρνηθα) μας... ενημερώνει πως η άθληση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας! Να θυμίσουμε πως, για παράδειγμα στην Αττική, υπάρχουν οκτώ περιφερειακές ενότητες ενώ αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα είναι πως υπήρχε αυστηρή και «ισχυρή σύσταση για ατομική άθληση κοντά στην οικία»! Το μόνο βέβαιο είναι πως απέχει πολύ από το... όριο της περιφερειακής ενότητας, που έθεσαν οι ισχυρισμοί Μητσοτάκη στον Alpha. Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες του Κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, η κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας και η γενικευμένη ανέχεια και ανασφάλεια του λαού, δεν είναι προϊόν ούτε ''λάθους'' ούτε ''αβλεψίας'', αλλά συνειδητής κυβερνητικής επιλογής.
Ήταν και συνεχίζει να είναι αποτέλεσμα της πολιτικής, που θυσιάζει τις ανάγκες και την υγεία του λαού στο βωμό της οικονομίας του κέρδους και αντιμετωπίζει την πανδημία ως ευκαιρία για να προχωρήσουν και νέες αναδιαρθρώσεις σε βάρος του λαού και των εργαζομένων. 

Ή ανέμελος λοιπόν, ή Πρωθυπουργός.

Και τα δύο μαζί δεν γίνεται, ιδίως εν μέσω πανδημίας.

Ή όταν γίνεται, τα αποτελέσματα έχουν αντίκτυπο σε όλους τους τομείς! Αυτό ακριβώς που βλέπουμε σήμερα....


Δεν υπάρχουν σχόλια: