Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΘ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΣΕ ''ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ'' ΤΟ ΕΣΥ !!! [ video ]

8 στα 10 νοσοκομεία στην Αττική δεν έχουν καμία ΜΕΘ διαθέσιμη. Σε ''κόκκινο συναγερμό'' βρίσκεται αυτήν την ώρα το ΕΣΥ. Γεμάτες οι κλινικές με αποτέλεσμα να βγουν ακόμα και ράντζα για απλές νοσηλείες.

Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε κλειστές δομές του Πειραιά, της Κυψέλης και του Γέρακα. Ο κορωνοϊόςσφυροκοπά και η όποια συζήτηση για χαλάρωση των μέτρων του lockdown δείχνει να… πηγαίνει περίπατο μετά τα περίπου 2.000 (!) νέα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου.
Πέρα από την ''φορτωμένη'' επιδημιολογική εικόνα, αυτό που ανησυχεί - ίσως και περισσότερο - τους ειδικούς, είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία.
Εκεί όπου τιτάνια μάχη δίνουν αυτήν την ώρα στις εφημερίες των Νοσοκομείων Λαϊκό, Αλεξάνδρα και Ελπίς οι διοικήσεις, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ώστε να εξυπηρετήσουν τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά ασθενών που ''χτύπησε'' ο κορωνοϊός.
Μια κατάσταση άνευ προηγουμένου κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο 24ωρο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο «ασφυκτιά» πλέον από ασθενείς με κορωνοϊό. Μέσα σε λίγες ώρες, από τις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής τέσσερις ασθενείς που είχαν βγεί θετικοί στον ιό, πέθαναν από τις επιπλοκές της covid-19. Πρόκειται για έναν 42χρονο και τρείς γυναίκες, ηλικίας 76, 82 και 87 ετών αντίστοιχα.

-130 μέρες απαγόρευση κυκλοφορίας
-3,5 μήνες η οικονομία σε lockdown
-6.500 νεκροί
-Οι ΜΕΘ που ήταν πεταμένα λεφτά αλλά φτιάξαμε 1200, αλλά....τελείωσαν με 380 διασωληνωμένους....!!!
-Στα εμβόλια, που δεν υπάρχουν αρκετά, πλιάτσικο κολλητών.
-Τα φάρμακα δεν τα φέρνουμε γιατί περιμέναμε έγκριση από τον ΕΜΑ και ασθενείς που μπορούσαν να σωθούν ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !!!
-Στα ΜΜΜ, στους χώρους εργασίας κανένα μέτρο, lockdown μόνο στον ελεύθερο χρόνο των ανθρώπων και βγάζουν και το μίσος τους σε κυνήγι - ψάρεμα ......
-Στο όνομα του κορωνοϊού γίνεται της απευθείας ανάθεσης το κάγκελλο σε όλα τα υπουργεία (τρώνε τα λεφτά), κάνουν τα περιαστικά οικόπεδα χωράφια και βαφτίζουν δασικές, τις περιουσίες 500 χρόνων για να κάνουν αναδιανομή ακίνητης περιουσίας από τους μικρομεσαίους (που τους ψήφισαν) στα funds (που είναι υπάλληλοι) !!!
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....
«Οι επόμενες δυο βδομάδες θά' ναι δύσκολες» (κλείσαμε 1 χρόνο με αυτά τα διβδόμαδα)
«Καθίστε μέσα και ακούτε Σκαι»
«Τα καταφέραμε καλά και να δοξάζετε το Μητσοτάκη»
«Το Τσεσμέ κάνει έρευνες ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ αλλά δεν πειράζει έχουμε διερευνητικές, πάνε και οι κυρώσεις από τους συμμάχους»
ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ .....για να μαντρώσει τους ακροδεξιούς και να φέρει πιο μεγάλη ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: