Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΟ ''ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ''....ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙΣ !!! [ video ]

Νέα ''απόδραση'' του Πρωθυπουργού, που όπως φαίνεται τα ''δεσμά του λοκντάουν'' δεν τον συγκρατούν με τίποτα τα Σαββατοκύριακα. Έφτιαξε και ο καιρός, μπήκε και ο ''ξανθός Απρίλης'' – το ''τελευταίο μίλι'' βέβαια δεν βλέπουμε, αλλά ο....''happy traveller Έλληνας Πρωθυπουργός'' νιώθει ότι δεν τον χωράει το κλεινόν άστυ με τίποτα. Έτσι λοιπόν χθές Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να πραγματοποιήσει μια ωραία κοντινή εκδρομή προς την μαγευτική εξοχή, πράγμα φυσικά που δεν μπορούν να κάνουν οι υπόλοιποι Έλληνες. Ο Κυριάκος ήρθε σε δύσκολη θέση. Αφορμή η ζακέτα που ήθελε να την φορέσει όταν βγήκε από αυτοκίνητο για να μην κρυώσει. Αφού τσακώθηκε για αρκετή ώρα μαζί της τελικά τα κατάφερε. Καί, φυσικά ένας....''Ηγέτης'', μεγαλωμένος στα μεγάλα σαλόνια, με τις καλύτερες νταντάδες, δεν μπορεί να φορέσει μία ζακέτα μόνος του. Δεν του χρειάστηκε ποτέ αυτή η δυνατότητα, καθώς ο πατέρας του από μικρό του πλήρωνε μπάτλερ να του δένει ακόμη και τα κορδόνια....

Και να σας θυμίσουμε ότι υπήρξε και ακόμα πιο σπαρταριστό βίντεο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην διώρυγα της Κορίνθου, όταν άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, ρωτώντας τους πότε θα κλείσει ενώ είναι κλειστή εδώ και μήνες. Και ακόμη κάνει ότι μας κυβερνάει. Κατά τα άλλα οι εργαζόμενοι στη διώρυγα περιμένουν λύση στο πρόβλημα τους καθώς δεν ξέρουν αν θα πληρωθούν και τι θα γίνουν από έναν Μητσοτάκη που δεν ξέρει που παν τα 4.

Και άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά.
Και (δις)εκατομμυριάκια αλλάζουν τσέπες. Και η Αστυνομία συνεχίζει να σακατεύει τον κόσμο. Και δημοσιογραφος δολοφονείται. Και κάθε νταβατζής κάνει κουμάντο. Και οι μαφιόζοι ζουν και βασιλεύουν. Και η ΕΡΤ δείχνει απευθείας μετάδοση την κηδεία του Φίλιππου. Και ο κόσμος διασωληνώνεται έκτός ΜΕΘ. Και ο Μητσοτάκης ρωτάει πότε θα κλείσει η διώρυγα.
Και Θεός να ρίξει μια φωτιά δεν υπάρχει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: