Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΙΣΡΑΗΛ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ''APARTHEID'' ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !!! [ video ]

Η σφαγή που εξελίσσεται στη Γάζα δεν είναι η πρώτη και δεν αναμένεται να είναι η τελευταία στην περιοχή. Πριν από δυο χρόνια είχε προηγηθεί άλλη ισραηλινή επίθεση.
Στα τέλη του 2008 ήταν η προηγούμενη εισβολή στη Γάζα, το 2006 η εισβολή στο Λίβανο, πριν από αυτήν η καταστολή της 2ης Ιντιφάντα και ο κατάλογος συνεχίζεται δεκατία τη δεκαετία για να φτάσουμε μέχρι το 1948, το έτος στο οποίο στήθηκε το κράτος του Ισραήλ, ξανά με πόλεμο.

Οι αφορμές και οι δικαιολογίες αλλάζουν. Αυτό που παραμένει είναι ότι το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κράτος - δολοφόνος κατά συρροή. Η φύση του κράτους του Ισραήλ είναι ζήτημα-κλειδί για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην περιοχή και ποια είναι η λύση. Το ισραηλινό κράτος είναι ένα κράτος φτιαγμένο για να προκαλεί πολέμους και να τρομοκρατεί. Οι υποθέσεις εργασίας για ειρηνική συνύπαρξη δυο υποτιθέμενων κρατών που θα βρίσκονται δίπλα - δίπλα, της Παλαιστίνης και του Ισραήλ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ειρήνη στη Μέση Ανατολή μπορεί να υπάρξει με προϋπόθεση τη συνολική απελευθέρωση της Παλαιστίνης και τη διάλυση του κράτους του Ισραήλ.
Κάτι που δεν αρέσει στην ισραηλινή ηγεσία να θυμάται είναι ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος εποίκων. Τα κράτη εποίκων ήταν τα κράτη που συνόδευσαν την επέκταση των ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών, O Latuff έχει στρέψει και στο παρελθόν το πενάκι του εναντίον των ψευδών ειδήσεων που προωθούν σε όλο τον κόσμο οι ισραηλινές πρεσβείες μέσω των κυρίαρχων ΜΜΕ...... Δείτε στα παρακάτω video πως συμπεριφέρονται στους ΑΜΑΧΟΥΣ  Παλαιστίνιους αυτά τα δίποδα ζώα και βρείτε τις διαφορές τους από τους ΝΑΖΙ....αντισημιτισμός όταν οι Μεγάλες Δυνάμεις για να ελέγξουν μια περιοχή έστελναν όχι μόνο στρατό και γραφειοκράτες, αλλά και ένα μέρος του (λευκού) πληθυσμού τους. Αυτού του είδους τα κράτη, από την γαλλική Αλγερία ως τη Ροδεσία στη νότια Αφρική, τα βρίσκει κανείς σήμερα μόνο στις εγκυκλοπαίδειες. Εκτός από το μοναδικό ''ζωντανό απολίθωμα'' της αποικιοκρατίας, το Ισραήλ. Πριν από 150 χρόνια, οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη ήταν λιγότεροι από 15.000 χιλιάδες, γύρω στο 4% του πληθυσμού. Σήμερα ζουν γύρω στα 6.000.000 εκατομμύρια Εβραίοι, περίπου 50% του πληθυσμού. Με το παραπάνω σκίτσο του παρενέβη ο γνωστός σκιτσογράφος Carlos Latuff στην επιχείρηση παραπληροφόρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για όσα συμβαίνουν στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και την αποκλεισμένη Γάζα.λατούφ Ο Latuff σχολιάζει την υπερπροβολή κάθε επίθεσης με αυτοσχέδιες ρουκέτες που πραγματοποιείται από Παλαιστίνιους και την απόκρυψη των μαζικών δολοφονιών αμάχων που πραγματοποιεί μια από τις ισχυρότερες πολεμικές μηχανές του πλανήτη. O Latuff έχει στρέψει και στο παρελθόν το πενάκι του εναντίον των ψευδών ειδήσεων που προωθούν σε όλο τον κόσμο οι ισραηλινές πρεσβείες μέσω των κυρίαρχων ΜΜΕ...... Δείτε στα παρακάτω λογοκριμένα video πως εκτελούν στους ΑΜΑΧΟΥΣ Παλαιστίνιους αυτά τα δίποδα ζώα και βρείτε εσείς τις διαφορές τους από τους ΝΑΖΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: