Τρίτη 18 Μαΐου 2021

BDS GREECE : ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ !!! [ video ]

Την καταδίκη των δολοφονικών βομβαρδισμών στη Γάζα και των προκλήσεων των Ισραηλινών αρχών στην Ιερουσαλήμ εκφράζει με δελτίο τύπου του το ελληνικό τμήμα της διεθνούς καμπάνιας για Κυρώσεις, Από-επενδύσεις και Μποϊκοτάζ (BDS Greece), προσκαλώντας όλους και όλες σε τρόπους στήριξης του αγώνα υπέρ των Παλαιστινίων.

Συγκεκριμένα το BDS Greece προτείνει σαν βήματα στήριξης:
την προώθηση του στρατιωτικού εμπάργκο του Ισραήλ, τη μετατροπή χώρων δουλειάς, πανεπιστημίων ή συλλογικοτήτων σε #ApartheidFreeZones, το μποϊκοτάζ προϊόντων που στηρίζουν το ισραηλινό απαρτχάιντ, την ακύρωση συμμετοχών σε πανεπιστημιακές, πολιτιστικές και αθλητικές οργανώσεις στο Ισραήλ και τη συμμετοχή στη διεθνή καμπάνια του BDS.

Καλούμε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει το Ισραήλ ως κράτος απαρτχάιντ, να κινηθεί ανάλογα στην καταδίκη του στα διεθνή δικαστήρια και να ερευνήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελούνται στην γη της ιστορικής Παλαιστίνης.

Προσκαλούμε όλες κι όλους να στηρίξουν τη διεθνή αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις τον αγώνα υπέρ των Παλαιστινίων:

• Προώθησε το στρατιωτικό εμπάργκο κατά του κράτους του Ισραήλ #MilitaryEmbargo

• Μάθε πως μπορείς να μετατρέψεις το χώρο δουλειάς σου, το πανεπιστήμιο ή την συλλογικότητα σου σε #ApartheidFreeZone (AFZ) στη σελίδα μας bdsgreece.net

• Μποϊκοτάρισε προϊόντα που στηρίζουν το ισραηλινό απαρτχάιντ

• Ακύρωσε τη συμμετοχή σε πανεπιστημιακές, πολιτιστικές και αθλητικές οργανώσεις στο Ισραήλ

• Γίνε μέλος της διεθνούς καμπάνιας του BDS, επικοινωνώντας με το BDS Greece.   infowar

Δεν υπάρχουν σχόλια: