Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ !!! [ video ]

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την τήρηση της απαγόρευσης των υπερτοπικών μετακινήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις και προϋπόθεση την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, αν και αρκετοί οδηγοί προσπαθούν να κάνουν μέχρι και… παζάρια με την τροχαία. Μειωμένη παρουσιάζεται η έξοδος των οχημάτων, το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή συνολικά 939 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 52 παραβάσεις. Εντατικοί και οι έλεγχοι σε λιμάνια, σταθμούς ΚΤΕΛ και τρένα. Αν και η κίνηση είναι μειωμένη, αρκετοί οδηγοί που θέλουν να κάνουν Πάσχα στην επαρχία, χρησιμοποιούν ευφάνταστες δικαιολογίες, για να πείσουν την Τροχαία να τους αφήσουν να περάσουν. Άλλοι επικαλούνται λόγους δουλειάς, ενώ άλλοι αναφέρουν προβλήματα στα υδραυλικά και στα ρολόγια της ΔΕΗ.

Πόσοι οχήματα πέρασαν τα διόδια

Από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και χθές στις 06:00 το πρωί, πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας 15.552 αυτοκίνητα και έγιναν 888 επιστροφές, ενώ βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις. Από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας 17.727 αυτοκίνητα και έγιναν 51 επιστροφές. Μετά την απελευθέρωση των διαδημοτικών, ένα νέο μπλόκο έχει στηθεί στα διόδια της Κορίνθου και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί. Οι αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας στους οδηγούς και τους ταξιδιώτες που προσπαθούν να βγουν εκτός Αττικής εν όψει του Πάσχα θα συνεχιστούν τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών και των Μαλγάρων όπως επίσης και σε ΚΤΕΛ και Προαστιακό. Πέρα από τους ελέγχους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κλιμάκια της εθνικής αρχής διαφάνειας ελέγχουν τη γνησιότητα των εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: