Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΙΣΡΑΗΛ : Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ''ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ'' ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ....ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ !!! [ video ]

Το βράδυ της Πέμπτης το Ισραήλ προχώρησε και σε έναν ψυχολογικό πόλεμο ανακοινώνοντας χερσαία εισβολή στον παλαιστινιακό θύλακα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την έναρξη της επίθεσης, ωστόσο μερικές ώρες αργότερα ο ισραηλινός στρατός ανακάλεσε την αρχική ενημέρωηση, κάνοντας λόγο για ''πρόβλημα επικοινωνίας''. 
Αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιτίθενται στη Λωρίδα της Γάζας, όπως έγινε γνωστό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάνω από 40 αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στις βόρειες περιοχές του παλαιστινιακού θύλακα από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ.
 Όπως αναφέρει το Associated Press: «Οι εκρήξεις ήταν τόσο έντονες που οι φωνές των άνθρωπων μέσα στην πόλη, μπορούσαν να ακουστούν αρκετά χιλιόμετρα μακριά». Τα προηγούμενα 24ωρα συμμορίες ακροδεξιών Ισραηλινών πραγματοποιούσαν συνεχείς επιθέσεις σε καταστήματα και σπίτια Αράβων ενώ επιχείρησαν να λιντσάρουν ένα άτομο σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τάγματα εφόδου ισραηλινών σημειώνουν με σημάδια τα σπίτια Αράβων και απειλούν ότι θα επιστρέψουν.
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες αυτή τη στιγμή, αν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστήριξαν ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις δεν συνιστούν πλήρη εισβολή.
Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρθηκε στην προηγούμενη δέσμευσή του να επιβάλει «μεγάλο τίμημα» σε εκείνους τους μαχητές της Γάζας που θεωρεί υπεύθυνος για τις συνεχόμενες εκτοξεύσεις πυραύλων προς το Ισραήλ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, η επιχείρηση «θα συνεχιστεί όσο χρειάζεται», καθώς «δεν έχει ειπωθεί ακόμα η τελευταία λέξη». Επισημαίνεται πως, από το απόγευμα της Πέμπτης (13/05), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τουλάχιστον έξι ισραηλινά αεροσκάφη έχουν πραγματοποιήσει περίπου 100 αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο τμήμα της Γάζας, ενώ έχουν παρατηρηθεί και διακοπές ρεύματος.
Υπενθυμίζεται ότι οι ταραχές ξέσπασαν, την προηγούμενη εβδομάδα, ταυτόχρονα σε δύο περιοχές της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, κοντά στο Όρος του Ναού και στην συνοικία Σεΐκχ Τζεράχ, όπου αρκετές αραβικές οικογένειες εκδιώκονται ύστερα από σχετική δικαστική απόφαση του Ισραήλ.
Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν εκτοξεύσει πάνω από 1.600 ρουκέτες από τη Γάζα προς το Ισραήλ και έξι Ισραηλινοί πολίτες και ένας στρατιώτης έχουν πεθάνει από την αρχή της σύγκρουσης.
Το Ισραήλ, από την πλευρά του, έχει εξαπολύσει αντίποινα εναντίον της Γάζας και έχει επιτεθεί σε περίπου 600 στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα, ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν σε τρεις ημέρες έχει φτάσει στους 103 και, βάσει πληροφοριών, 580 τραυματίστηκαν. Επισημαίνεται ότι η τελευταία φορά που οι επίγειες δυνάμεις του IDF εισήλθαν στη Γάζα, ήταν το 2014. Ο υπόδικος Μπενιαμίν Νετανιάχου για μία ακόμη φορά βάζει φωτιά σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή κι όχι μόνο στην Παλαιστίνη για να γλιτώσει τα δικαστήρια! Τα δραματικά και αιματηρά γεγονότα που εξελίσσονται τις τελευταίες εβδομάδες στην ανατολική Ιερουσαλήμ με επίκεντρο το τέμενος του Αλ Ακσά είναι μια χονδροειδής προβοκάτσια εκ μέρους του Ισραήλ με ένα και μοναδικό ζητούμενο: την δημιουργία μιας έκρυθμης κατάστασης έκτακτης ανάγκης που θα εδραιώσει τη θέση του αμφιλεγόμενου και διεφθαρμένου Νετανιάχου στην πολιτική σκηνή της χώρας του η οποία βυθίζεται στην κρίση. Ό,τι έκανε ακριβώς και ο σφαγέας της Βηρυτού, Αριέλ Σαρόν, προκαλώντας τη δεύτερη ιντιφάντα … Δείτε στα παρακάτω λογοκριμένα video πως εκτελούν στους ΑΜΑΧΟΥΣ Παλαιστίνιους αυτά τα δίποδα ζώα και εάν εγώ είμαι προκατειλημμένος.... βρείτε ΕΣΕΙΣ τις διαφορές τους από τους ΝΑΖΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: