Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

''ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ'' ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! [ video ]

Η απόδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Τήνο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, διότι η επιστροφή όπως φάνηκε έγινε με ελικόπτερο. Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαρρεύσει ότι η επίσκεψη έγινε με πλοίο της γραμμής.
Η πρώτη πληροφορία ήρθε από καταγγελία κατοίκου που ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε ελικόπτερο, ενώ ανέφερε ότι δύο άτομα της ασφάλειας του πρωθυπουργού με άσχημο και επιτακτικό τρόπο της είπαν να βγει από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσει το κινητό της, ως ύποπτη ότι φωτογραφίζει το πρωθυπουργικό μυστικό.
Το τελευταίο δείγμα είναι η νέα εκδήλωση της ροπής του ζεύγους Μητσοτάκη στις … διακοπές, και ας καίγεται ο κόσμος. Αυτή τη φορά διάλεξαν την Τήνο. Εκεί έχουν εξοχική κατοικία, με στενό γείτονα τον Μιχ. Χριστοφοράκο. Θα μπορούσε να το δεχθεί κανείς, αν το έκαναν φυσιολογικά.  Όπως δηλαδή προσπάθησαν να το παρουσιάσουν, σκηνοθετώντας την αναχώρησή τους. Τα οικεία ΜΜΕ αναλωθήκαν σε ύμνους στην ταπεινοφροσύνη και την απλότητα του ανδρός, που πήγε στο νησί με το πλοίο της γραμμής. Μόνο που κι αυτό ήταν σκηνοθετημένο. Δυο 24 ώρα αργότερα  ο Πρωθυπουργός, βρήκε βαρετή την επιστροφή με το καράβι και κάλεσε άλλο μέσο μεταφοράς. Όπως καλούμε ταξί, ζήτησε από το στρατό να του στείλει ένα… Σινούκ - όπως και έγινε. Δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, αν αυτή κυρία που έτυχε να περνάει από το ελικοδρόμιο και παρατήρησε το θέαμα, δεν έπεφτε στα χέρια της… φρουράς του - πόσοι άραγε τον συνόδευσαν στην....«σαν των καθημερινών ανθρώπων» έξοδο; Τα parapolitika.gr, μας ενημέρωναν δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα παιδιά του και η συζυγός του πήραν το πλοίο της γραμμής για να μεταβούν στο νησί, κάτι που πραγματικά αξίζει αναφοράς, αφού αποτελεί όντως είδηση. Εννοούν ότι πρέπει να του δώσουμε βραβείο που δεν πήρε πάλι σινούκ και πάει με το πλοίο. Ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να του δώσουμε μούτζες που μόλις έφτιαξε ο καιρός πάει για τα μπάνια του ο παραθεριστής, τη στιγμή που η χώρα είναι ένα ατελείωτο μπάχαλο. Άντε θα ξαναδούμε και ρώγες.
Ωραία η Τήνος, ε; Παλιά, ήταν το νησί της Παναγίας. Τώρα, λόγω του χαϊμένου, έγινε και της Χριστοπαναγίας και του διαόλου αλλά και διαφόρων άλλων προσδιορισμών θρησκευτικού και σεξουαλικού περιεχομένου. Θα είχε φύγει από την Δευτέρα αλλά έμπλεξε με το οικονομικό φόρουμ των Δελφών. Παιδιά, ήταν πολύ ενδιαφέρον το φετεινό φόρουμ των Δελφών και χάσατε αν δεν το παρακολουθήσατε. Για να καταλάβετε, ένα θα σας πω. Συζήτησαν ο Μπένυ με τον Τασούλα για τους κινδύνους και το μέλλον της φιλελεύθερης δημοκρατίας! Και, μάλιστα, με συντονίστρια της κουβέντας την Αλεξία Κουλούρη, σύζυγο του Υπονόμου του Σκάη και διευθύντρια ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού της βουλής. Υπέροχο  Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός ξεκινώντας από την Τήνο εγκαινιάζει για φέτος τις εξορμήσεις εκτός Αττικής, σπορ στο οποίο διακρίθηκε με εξαιρετική επιτυχία το περσινό καλοκαίρι. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες φωτογραφίες του από την παραλία καθώς η φωτογραφία του από τη δεύτερη δόση του εμβολίου έχει πλέον παλιώσει.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: