Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

''ΠΙΤΣΟΣ''....ΜΠΛΕ !!! [ video ]

Η εταιρεία Pyramis αγόρασε μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της Πίτσος και το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει σε επένδυση δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό γνωστοποίησε η εταιρεία Pyramis με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Χθες αργά το απόγευμα ενημερώθηκα επισήμως από την εταιρεία «Pyramis» ότι το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων της «Πίτσος» έγινε.
Είμαι υπερήφανος που άλλη μια πρωτοβουλία μας πιάνει τόπο, για να δημιουργούν εκ νέου θέσεις εργασίας που χάθηκαν.

Συνεχίζουμε!»



 Πίσω από τους θριαμβευτικούς τόνους παραλείπεται ότι ο επίδοξος σωτήρας της «Πίτσος» δεν ξανανοίγει την ιστορική επιχείρηση, ούτε παίρνει «φασόν» την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών σε ελληνικό έδαφος από τη μητρική εταιρεία Bosch όπως έλπιζε. Αυτό που καταφέρνει είναι να αγοράσει μέρος των μηχανημάτων, με σκοπό να βάλει μπροστά δυο δικές του γραμμές παραγωγής, σε νέο χώρο που αναζητά στην Αττική. Το θετικό είναι ότι ανοίγει ο δρόμος για επαναπρόσληψη μέρους του προσωπικού, όχι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως έγραψε ο υπουργός, αλλά απλώς με τον ίδιο εξοπλισμό αφού προσπαθεί να παρουσιάσει την αποχώρηση της ''Πίτσος'' από την Ελλάδα ως μη γενόμενη»..
Στόχος είναι να παράγουν αντίστοιχων προδιαγραφών προϊόντα, όπως οι κεραμικές εστίες και οι ηλεκτρικοί φούρνοι που παρήγαν οι περίπου 180 εργαζόμενοι της «Πίτσος», αυτή τη φορά με την επωνυμία της «Pyramis».

Δηλαδή για να καταλάβω, Κούλη & Άδωνη, αγοράζει την ΠΙΤΣΟΣ ο Πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ & του AMCHAM Ελλάδας Ν. Μπακατσέλος .....!!! (Φίλος της φαμίλιας)
Που το 2015 έκλεισε τον ''Αγγελιοφόρο'' αφήνοντας «φέσι» 27 εκ.€ σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Δημόσιο & 3,45 εκ € στους 108 εργαζόμενους» ????
Που βρήκε τα λεφτά ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια: