Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

''FREEDOM PASS'' : ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!! [ video ]

Οτιδήποτε είπε αυτή η κυβέρνηση όταν ήταν στην αντιπολίτευση για να βρίσει τους προηγούμενους, έχει κάνει το ακριβώς ανάποδο. Θυμάστε που κορόϊδευαν την κουλτούρα των επιδομάτων; Και εφήυραν το....''επίδομα εμβολιασμού''. Το οποίο δίνουν σε αυτούς που έχουν δείρει και συκοφαντίσει τόσους μήνες ως υπεύθυνους για τον covid-19, τους νέους που τελικά τους σιχαίνονται. Με λίγα λόγια, αφού ο Μητσοτάκης έχει κάνει το βίο των νέων αβίωτο, τώρα προσπαθεί να τους εξαγοράσει με 150 ευρώ. Μιλάμε για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης. Ο Σαμαράς μπροστά τους ήταν γατάκι.
Με στόχο να φτάσουν πιο γρήγορα στα εμβόλια οι 18-25 ετών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη Freedom Pass, την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ. Όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης:  «Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass.» Φαίνεται ότι ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να δωροδοκήσει κατά κάποιον τρόπο τη νέα γενιά εν όψη των εκλογών που σκέπτεται να κάνει τον Σεπτέμβρη του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτω των 34 είναι από τις ηλικιακές κατηγορίες που η κυβέρνηση δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.
 Η κυβέρνηση αμέσως μετά τους 18 - 25 προχωράει τα μέτρα στήριξης των εμβολιαζόμενων και δίνει στους: 25-30 Δύο δόσεις για το παπάκι, 30-35 Καφετιέρα με δώρο αποχυμωτή 35-40 Τα πρώτα δύο νοίκια, 40-50 Αφυγραντήρα με δώρο ψυγειάκι για μπύρες, 50 - 60 Τρείς ημέρες γιά λουτρά στην Αιδηψό ή στου Κα'ι'άφα, 60 - 70 Μεταλικό Π για στρατούλες στο σπίτι, 70 - 80 Την ευχή του Ιερώνυμου, της Λουκά και της Κεραμέως......

Δεν υπάρχουν σχόλια: