Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ : ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ !!! [ video ]

Η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φέρνει και πάλι στον νού τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου ότι ένας άντρας με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν σημαίνει πως είναι και κακός πατέρας.

Σύμφωνα με το νέο νόμο για την συνεπιμέλεια, που ψήφισε πρόσφατα η Νέα Δημοκρατία, εξυπηρετώντας αίτημα μιας συντεχνίας ισχυρών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων – όπως κατήγγειλαν πρωτοκλάσατα στελέχη της ίδιας της ΝΔ –  βρίσκεται ήδη τόσο σύντομα αντιμέτωπη με την πιο ειδεχθή περίπτωση εφαρμογής της νέας νομοθεσίας! Σύμφωνα με αυτή, δεν θα αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η γονική μέριμνα. Όπως εξήγησε η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη, ο νέος νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν αφαιρεί το δικαίωμα στο συζυγοκτόνο πιλότο, διότι δεν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως εξήγησε «υπάρχουν πολλά θέματα που ο νέος νόμος αφήνει εκτεθειμένα. Για αρχή στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα αφαιρεθεί η επιμέλεια και ενδεχομένως και η επικοινωνία με το παιδί του. Όμως το πλαίσιο δεν είναι επαρκές για να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα. Πράγμα που σημαίνει στο μέλλον θα ασκεί τα  καθήκοντα του ως γονιός».

Επίσης η Φ. Γιωτάκη εξήγησε ότι υπάρχουν παραθυράκια τα οποία άνοιξε η ΝΔ με τον νόμο που ψήφισε. «Γι΄αυτό φωνάζαμε και λέγαμε ο κάθε κακοποιητής θα ασκεί γονικά δικαιώματα» τόνισε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: