Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!! [ video ]

Τα χειροκροτήματα στους ήρωες της πανδημίας φαίνεται ότι τελείωσαν και έτσι η Νέα Δημοκρατία δείχνει τις πραγματικές τις προθέσεις για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πρόκειται για τον γαλάζιο βουλευτή Κώστα Μαραβέγια που εμφανίστηκε ως «λαγός» της κυβέρνησης και αφού εξαπέλυσε μία αήθη επίθεση στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες των δημόσιων νοσοκομείων, μίλησε για αξιολόγηση, δείχνοντας ουσιασικά απολύσεις.

Στους υγειονομικούς προσπάθησε να φορτώσει τις κυβερνητικές ευθύνες για την άσχημη κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας προκαλώντας την άμεση αντίδραση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη που τον κατηγόρησε ότι επιτίθεται στους ανθρώπους που τα έδωσαν όλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού διάβασε στην Επιτροπή της Βουλής ένα μήνυμα από συμπολίτισσα του η οποία νοσηλεύτηκε από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου που αναφερόταν στην κατάσταση του Νοσοκομείου της πόλης, είπε ότι «όσοι γνωρίζουν από ιατρική, ας απαντήσουν αν η κακή νοσηλευτική υπηρεσία μπορεί να παίξει ρόλο ακόμα και στην επιβίωση» και πρόσθεσε πως «αν κάνεις ένα τρίωρο να επισκεφτείς ασθενή, δεν ξέρεις αν αυτός ο ασθενής συνεχίζει να έχει το οξυγόνο στη μύτη του» και κατέληξε πως «αυτό που λείπει είναι η αξιολόγηση και πολλές φορές έχουμε επισημάνει ότι ακόμα και ερωτηματολόγιο θα μπορούσε να υπάρχει για να αξιολογούνται οι υπηρεσίες, πρωτίστως από τους χρήστες των ίδιων των υπηρεσιών, δηλαδή τους ασθενείς».

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη που σημείωσε ότι ο βουλευτής της ΝΔ «με μεθοδικότητα επιχειρεί να ξεπλύνει την πολιτική της κυβέρνησης, όπως και όλων των κυβερνήσεων, που έφτασε σε αυτά τα χάλια το νοσοκομείο, προσπαθώντας να φορτώσει την ευθύνη στους εργαζόμενους» και «θα πρέπει να ντρέπεται για τη στάση του αυτή».

Σημείωσε πως «είναι απαράδεκτο, είναι προκλητικό, απέναντι στους χιλιάδες υγειονομικούς που δώσανε και τον εαυτό τους και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους, όλων των βαθμίδων οι υγειονομικοί, είναι πρόκληση τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μαραβέγια». Πρόσθεσε πως «ο κ. Μαραβέγιας προσπάθησε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, να τα φορτώσει στους εργαζόμενους. Η κυρία περιγράφει μια κατάσταση. Δεν απαγγέλλει κατηγορίες σαν εισαγγελέας, όπως κάνετε εσείς κύριε Μαραβέγια. Είστε από το Βόλο, με ένα νοσοκομείο με τεράστια προβλήματα και μυρωδιά δεν πήρατε. Θα πρέπει οι συνάδελφοι, αν μην τι άλλο και ο λαός του Βόλου να σας καταδικάσει, απέναντι σε αυτές τις προκλητικότατες, απαράδεκτες και ανεύθυνες δηλώσεις που κάνατε»....

902gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: