Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ - ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ....!!! [ video ]

«Τα θαλάσσωσε» η Άννα Κορακάκη, σύμφωνα με τους φωστήρες της ΕΡΤ, με την 6η θέση στο αεροβόλι πιστόλι, όπου είχε αναδειχθεί 3η το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η απίστευτη διατύπωση του δημοσιογράφου Δημοσθένη Καρμοίρη «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα θαλάσσωσε λίγο σήμερα», προκάλεσε την οργή του αδελφού της Ολυμπιονίκη, Διονύση, που και αυτός είναι διακεκριμένος αθλητής.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης θεωρεί την 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι θαλάσσωμα», διαμαρτυρήθηκε ο Δ.Κορακάκης στην ίδια ΕΡΤ. «Απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας και άλλων αθλητών που θα φέρουν επιτυχίες στην Ελλάδα».
Ο ίδιος κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, αναφέρθηκε στη μεγάλη σχολή, στην παράδοση που έχουν οι Κορεάτες στο πινγκ πονγκ. Και τότε, σε πανελλήνια σύνδεση, ξεστόμισε ένα φτηνό, ρατσιστικό σχόλιο, ντροπή για τη δημόσια τηλεόραση.
«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;», αναρωτήθηκε σε πανελλήνια σύνδεση ο....''δημοσιογράφος'' της ΕΡΤ με ένα φτηνό, ρατσιστικό σχόλιο που όπως φαίνεται δεν ενόχλησε ούτε τον παρουσιαστή της εκπομπής, ούτε τη διοίκηση.

Και οι γκάφες και η σκατοψυχιά της ΕΡΤ συνεχίζονται, χωρίς να απολογείται κανείς και χωρίς φυσικά να παραιτείται κανείς….

Δεν υπάρχουν σχόλια: