Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΕΡΤ ''ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ''. ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ !!! [ video ]

Τεράστιες διαστάσης έχει λάβει η υπόθεση της... μη ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειας πρόκρισης του παγκόσμιου πρωταθλητή και χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ. Με μία ανάρτησή του λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στους λογαριασμούς του στα social media, ο Έλληνας Άρχοντας των Κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε και ο τελευταίος όμιλος των προκριματικών και ότι προκρίθηκε πρώτος στον τελικό των κρίκων που θα γίνει στις 2 Αυγούστου.

Τουλάχιστον χρεωθήκαμε μόνο 19.840 ευρώ για να βλέπουμε στο Τόκιο τον Αυγενάκη...

Με το ήθος που τον διακρίνει, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζητά μάλιστα ''να μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση'' αλλά να εστιάσουμε στο ότι πάει ολοταχώς για ένα νέο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Σε περίπτωση που δεν το είδατε τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου!

Αντί για τον Λευτέρη Πετρούνια είδαμε τον Λευτέρη…Αυγενάκη....

Τα χρυσοπληρωμένα στελέχη του....''επιτελικού κράτους'' του Μητσοτάκη θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις εδώ και τώρα. Η δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός, οφείλει να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και όχι να προβάλλει τις παράτες του Αυγενάκη, με δημόσιο χρήμα. Η μόνη έμπρακτη συγγνώμη είναι να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά διορισμένα πρόσωπα και στους πολιτικούς υπεύθυνούς τους, ειδάλλως την ευθύνη αναλαμβάνει προσωπικά ο Μητσοτάκης ο οποίος έχει και την εποπτεία της ΕΡΤ δια νόμου.... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: