Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΑΣΟΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ Ή ''ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ'' ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ !!! [ video ]

Ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως «Αγάπη Μόνο» ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου φαίνεται να βρίζει τον πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Ο νεαρός, που έχει περάσει από πολλά πλατό trash εκπομπών της τηλεόρασης, εξαπολύει επίθεση για τα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε πρόσφατη πορεία αντιεμβολιαστών. Ο «Αγάπη Μόνο» γράφει χαρακτηριστικά (πάντα με τα χαρακτηριστικά κεφαλαία γράμματα): «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».
Στη συνέχεια καλεί τους ακόλουθούς του να προβάλλουν το μήνυμά του. «ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_kwstas», τους προτρέπει.

Να θυμίσουμε ότι σε «σίριαλ» είχε μετατραπεί η πρόσληψή του ή όχι ως συνοριοφύλακας, ενώ είχε πάρει μέρος σε πορεία δίπλα στον φυλακισμένο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: