Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ο ''ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ'' ΤΑΣΟΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ''ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΕ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΣΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ''. ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ !!! [ video ]

Ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως «Αγάπη Μόνο» ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου βρίζει τον πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Ο νεαρός, που έχει περάσει από πολλά πλατό trash εκπομπών της τηλεόρασης, εξαπολύει επίθεση για τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε πρόσφατη πορεία αντιεμβολιαστών.

Ο «Αγάπη Μόνο» γράφει χαρακτηριστικά (πάντα με τα χαρακτηριστικά κεφαλαία γράμματα): «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».

Στη συνέχεια καλεί τους ακόλουθούς του να προβάλλουν το μήνυμά του. «ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_kwstas», τους προτρέπει....Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Να θυμίσουμε ότι σε «σίριαλ» είχε μετατραπεί η πρόσληψή του ή όχι ως συνοριοφύλακας, ενώ είχε πάρει μέρος σε πορεία δίπλα στον φυλακισμένο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανακοινώσει την πρόσληψή του με ανάρτηση στο Instagram, όπου επίσης διατηρεί λογαριασμό......

Δεν υπάρχουν σχόλια: