Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η 31η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟ'Ι'ΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΝΙΟΥ 2021!!!


Η Οργανωτική επιτροπή της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την φετινή διοργάνωση η οποία θα είναι ενταγμένη στην φιλοσοφία και τις οδηγίες που διέπουν τις αθλητικές οργανώσει με βάση τα μέτρα προστασίας έναντι της λοίμωξης COVID-19. Σε μία ιδιαίτερη εποχή με περιορισμούς, δυσκολίες με υγειονομικά πρωτόκολλα οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εργάζονται στην υλοποίηση της σημαντική αυτής διοργάνωσης. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις αλλά και τους περιορισμούς που εισάγουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της λοίμωξης COVID-19 επανασχεδιάστηκε η διαδρομή αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες λαμβάνουν μέρος κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

  • ΩΡΑ: 11:00 έως 18:00 έλεγχος καταμετρήσεων και επιθεωρήσεις σκαφών
  • ΩΡΑ: 20:00 Συγκέντρωση Κυβερνητών (θα γίνει σε χώρο που θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες και πάντα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συνάθροισης τη δεδομένη στιγμή και εάν το επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο).

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

  • ΩΡΑ: 11:00 Εκκίνηση 1ης Ιστιοδρομίας, Πάτρα – Μεσολόγγι, ~18 ΝΜ)

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

  • ΩΡΑ: 11:00 Εκκίνηση 2ης Ιστιοδρομίας, Μεσολόγγι – Ζάκυνθος ~42 ΝΜ)

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

  • ΩΡΑ: 20:00 Απονομή επάθλων της 1ης και 2ης ιστιοδρομίας και της γενικής κατάταξης του αγώνα

Ο Όμιλος, η Πάτρα αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη την παρουσία στην θάλασσα των σκαφών ανοικτής θάλασσα ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για την περιοχή μας και μετά από μια μακρά περίοδο εγκλεισμού. Ακολουθούμε τους υγειονομικούς κανόνες, παραμένουμε ασφαλείς, επιστρέφουμε δυνατοί σε αυτό που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: