Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

''Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ'' Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ''STEIGENBERGER'' !!! [ video ]

Την ομπρέλα γνωστής αλυσίδας πεντάστερων ξενοδοχείων, που για κάποιον περίεργο λόγο κρατούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, έψαχνε η ιδιοκτήτρια εταιρεία, όπως έγραψε - τρολάροντας τον έλληνα πρωθυπουργό - στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Όταν χρήστης του Twitter ρώτησε την αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger αν έχουν χάσει μια ομπρέλα, ποστάροντας την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, ίσως να μην περίμενε απάντηση.

Όμως η εταιρεία Steigenberger, απάντησε: «ah, weve been looking for that one» σε ελεύθερη μετάφραση: «α, και την ψάχναμε αυτήν…»

Όπως τότε στο Αμέρικα που θέλησε κάποιο ενθύμιο, αφού το μόνο που πήραμε ήταν τα τρία μας από την συνάντηση με τον Τραμπ και έτσι, φεύγοντας ο Κ. Μητσοτάκης, δοκίμασε να πάρει την ομπρέλα του φρουρού του Λευκού Οίκου. Ωστόσο αμέσως κατάλαβε την γκάφα του και συνέχισε αμέριμνος. Καλύτερα να έπαιρνες τις πετσέτες τα μπουρνούζια και τα σαπουνάκια Κούλη μου, που δεν θα το έγραφε και η κάμερα......


Δεν υπάρχουν σχόλια: