Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ....''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!! [ video ]

Όλα δεξιά πηγαίνουν για τη χώρα. Βγαίνει από την πανδημία, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χρέος και… λεφτά όχι μόνο υπάρχουν αλλά περισσεύουν. Αυτή τουλάχιστον είναι η εικόνα που μεταφέρει από κανάλι σε κανάλι ο υπουργός (λέμε τώρα) ''Ανάπτυξης'', Άδωνης Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα 24 μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης και των ευάλωτων ομάδων πολιτών, που εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Α. Γεωργιάδης είπε πως: ''Λεφτά υπάρχουν και περισσεύουν''.Ο Άδωνης Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας τη διαβόητη φράση που έχει μείνει στην πολιτική ιστορία της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, ισχυρίστηκε ότι τα ''λεφτά υπάρχουν γιατί τρέξαμε τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τον τουρισμό καλύτερα από το αναμενόμενο'' κι έτσι ''δίνουμε από αυτά που μας περισσεύουν για να έχει κόσμος μεγαλύτερο εισόδημα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την εισβολή της ακρίβειας από το εξωτερικό για να κτίσουμε την αλλαγή νοοτροπίας με υποστήριξη επενδύσεων''. Κι επειδή από εξωστρέφεια πάμε ''τρένο'' αλλά και μέσα πάμε καλά, η ΕΛΣΤΑΤ τοποθετεί την ανεργία στο 15,8%. Βρήκε… 337.877 λιγότερους άνεργους τον Ιούλιο 2021 από ότι ο ΟΑΕΔ! ¨Ετσι κατέβασε στο 14,2% την ανεργία τον μήνα Ιούλιο 2021, η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, αφού καταμέτρησε μόνο 664.384 ανέργους! Ας σημειωθεί ότι για τον ίδιο μήνα ο ΟΑΕΔ κατέγραψε 1.002.261 ανέργους!

Ένα ακόμα Ελληνικό θαύμα ή δημιουργική λογιστική.....

 Επιπρόσθετα, ισχυρίστηκε ότι η ανεργία βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δέκα ετών και ότι η χώρα δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα ούτε με το χρέος, ούτε με τον κορωνοϊό αφού φεύγει από την πανδημία. ''Η χώρα μας φεύγει από την πανδημία, και η οικονομία μας και η ζωή μας δεν πρόκειται να κλείσουν οριζόντια ξανά κατά κανένα τρόπο'', προέβλεψε.
Τέλος, σχολιάζοντας τα νέα σενάρια εκλογών που ''πυροδότησε'' η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως ''δεν θα γίνουν εκλογές''.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: