Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΣΚΗΝΕΣ ''FAR WEST'' ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 9 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ !!! [ video ]

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πυροβολισμούς στην Αττική μέσα σε μόλις 12 ώρες και 9 ακόμη τραυματίστηκαν σε δύο νέα περιστατικά ακραίας βίας που ήρθαν να προστεθούν στα ήδη καταγεγραμμένα, εντείνοντας το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών που κατοικούν στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.
Τα δύο περιστατικά σε Πέραμα και Νέα Ερυθραία καταδεικνύουν πως οι αθρόες προσλήψεις αστυνομικών δεν αποτελούν απάντηση στην εγκληματικότητα και πως το δόγμα "νόμος και τάξη" που η κυβέρνηση επαγγελόταν προεκλογικά, δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Το ένα εκ των δύο περιστατικών που εκτυλίχθηκαν σε διάστημα μόλις  λίγων ωρών έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, η οποία θύμισε Φαρ Ουέστ με την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που επέβαιναν σε ύποπτο όχημα, με απολογισμό έναν νεκρό και συνολικά 8 τραυματίες. Με το τοπίο στο Πέραμα να είναι μπαρουτοκαπνισμένο και με 8 άτομα να έχουν τραυματιστεί, ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην άλλη άκρη του Λεκανοπεδίου και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία. Το πρωί του Σαββάτου, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, εκτυλίχθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Τατοΐου, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και ένας να τραυματιστεί.
Την Τετάρτη ο Θεοδωρικάκος δήλωσε πως "κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για μία Αστυνομία φιλική στον πολίτη, φιλική απέναντι στους νέους"
Το Σάββατο 7 αστυνόμοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση 20χρονου με 40 σφαίρες στο Πέραμα.
Για ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ένας νεκρός και εφτά τραυματίες.
Ο άλλος στην κηφισιά σκότωσε τον άνθρωπο που έκανε μετρήσεις στο φυσικό αέριο.
Έχουμε γίνει άγρια ζούγκλα και η αστυνομία αντί να δίνει λύσεις έχει καταντήσει μέρος του προβλήματος.

ANAΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: "είμαστε όλοι καλά", "Δεν έχουμε τραυματίες".
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΑΔΑ: 7 τραυματιες αστυνομικοί.... news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: