Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΑΘΗΝΑ : ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ι.Χ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΚΟΨΑΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ''ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ'' !!! [ video ]

Την ώρα που η Αθήνα βρέθηκε αντιμέτωπη με την κακοκαιρία ''Μπάλλος'', όπου και εκτυλίχθηκαν εικόνες ντροπής σε δρόμους και σχολεία, ο Κώστας Μπακογιάννης ''έκοψε'' 3,5 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για μεγάλη μελέτη καταγραφής του υφιστάμενου δικτύου και αντιπλημμυρικής θωράκισης του αστικού ιστού της Αθήνας. Η πρόσφατη κακοκαιρία, με τις τριτοκοσμικές σκηνές που διαδραματίστηκαν σε δρόμους και σχολεία της Αθήνας, απέδειξε στην πράξη πόσο κούφιες ήταν οι διαβεβαιώσεις που έδινε η δημοτική αρχή περί δήθεν ''ετοιμότητάς'' της να υποδεχτεί τα καιρικά φαινόμενα. Το παραδοσιακό παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών υποτιμά τους δημότες και προσπαθεί να αποκρύψει συγκεκριμένες επιλογές της παράταξης του δημάρχου. Μάλιστα το ''μαχαίρι'' στο κονδύλι έγινε τη στιγμή που ο δήμαρχος Αθηναίων επιλέγει να ρίξει άλλα 3 εκατομμύρια στη ''μαύρη τρύπα'' της Πανεπιστημίου, και στον ''Μεγάλο Περίδρομο''.

Ο ρυπαίνων πληρώνει                                             
Ανοιχτό το ενδεχόμενο τοποθέτησης και πληρωμής διοδίων για την είσοδο Ι.Χ. στο κέντρο της Αθήνας, άφησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

«Ο ρυπαίνων πληρώνει. Είναι μια πολιτική που έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Η Ε.Ε. έχει θέσει πολύ φιλόδοξους στόχους για την κλιματική αλλαγή. Είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι. Είναι κάτι το οποίο θα συζητήσουμε και θα δούμε, τίποτε δεν αποκλείεται», δήλωσε χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κώστας Καραμανλής.

Το ποιος μπορεί ή όχι να πληρώσει βέβαια, είναι προφανές. Σίγουρα όχι η πλειοψηφία των οδηγών που διασχίζουν το κέντρο ώστε να πάνε στη δουλειά τους......  2020mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: