Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΑΕΦ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ !!! [ video ]

Αξίζει συγχαρητηρίων ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μία ακόμα τεράστια αποτυχία στο βωμό της ιδιοτέλειας και της δειλίας μικρών ανθρώπων, που επιζήτησαν ευθύνες που δεν αντέχουν οι πλατούλες τους.
Για να ικανοποιηθεί το εσωκομματικό και το πελατειακό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε καθυστερήσεις με τις υπογραφές που έπονταν της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αποτέλεσμα: η κυβέρνηση της "γειτονικής χώρας" έκανε ό,τι όφειλε αλλά οι πολίτες δεν είδαν κανένα όφελος, οπότε τώρα παραδίδονται στην εθνικιστική ακροδεξιά, με όλα τα γνωστά στοιχεία μίας βαλκανικής οικονομίας. Η Β. Μακεδονία αποσταθεροποιείται και οδεύει πίσω εκεί που βρισκόταν πριν τις Πρέσπες, δηλαδή από ελληνικό/ευρωπαϊκό προτεκτοράτο, σε ενσωμάτωση στην τουρκική και ρωσική σφαίρα επιρροής, με την Αλβανία και τη Βουλγαρία να τους κοιτούν σαν λουκουμάκι με δεινές συνέπειες για την Ελλάδα και όλη την περιοχή.
Από το 2018 όπου οι εθνικιστές το έσκαγαν σαν τα ποντίκια, στην επαναφορά τους σήμερα, με τη βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τώρα η ελληνική κυβέρνηση θυμήθηκε να τους ζητήσει να τηρήσουν τις Πρέσπες, αλλά είναι πια αργά. Ευρωπαϊστές, δυτικόφρονες και πάνω από όλα κεντρώοι κατά τα άλλα. Ντροπή, για να μην γραφτεί τίποτα.... χειρότερο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: