Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ''. ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΣΙΟΡΔΑ - ΛΥΤΡΑ !!! [ video ]

Την ίδια ώρα που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά και έχουν πρώτο θέμα… τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, την κίνηση στους δρόμους και τον Μπάμπη της Καρολάιν, η αποκάλυψη για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα αναφορικά με τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και τα ψέματα που είπε από το βήμα της Βουλής προς τον ελληνικό λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών, με πολλούς από αυτούς να ζητούν ακόμα και την παραίτηση της κυβέρνησης. Η μελέτη αυτή έγινε τέλος Μαϊου, κι ως όφειλαν σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας....''την γνωστοποίησαν άμεσα και επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο''. Ο....''παριστάνων'' τον πρωθυπουργό της χώρας, πριν 15 μέρες είχε πει μέσα στη Βουλή, ότι δεν είχε μελέτη που να δείχνει την θνητότητα για όσους νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ. Ο προσδιορισμός του πολιτικού απατεώνα, δεν αρκεί. Εδώ έχουμε έγκλημα για το οποίο είναι και υπεύθυνος και ψεύδεται.... Το video αποτελεί όμως και απόδειξη των χυδαίων ψεμάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε ενημερωθεί, σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, ήδη....από το τέλος της του περασμένου Μάιου. Η κυβέρνηση είχε στα χέρια της από τον Μάιο μελέτη του ίδιου του Σωτήρη Τσιόδρα που ανέφερε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα.

 Μάλιστα η μελέτη δείχνει πως το ΕΣΥ αδυνατεί να ανταποκριθεί στον φόρτο όταν υπάρχουν πάνω από 400 διασωληνωμένοι, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν ασθενείς που θα ζούσαν αν νοσηλεύονταν υπό άλλες συνθήκες.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την μελέτη 7.500 άνθρωποι θα ζούσαν σήμερα, αν είχε ενισχυθεί το ΕΣΥ. Αντί για αυτό η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει δισεκατομμύρια για εξοπλιστικά και να μπουκώσει με μπόλικο χρήμα τα κανάλια για να λιβανίζουν όλη μέρα το "θεάρεστο" έργο της. Είχε πρόγραμμα. Ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν έχουμε κομμουνισμό όπως δηλώνει και ο υπουργός υγείας, υπερασπιστής και υπηρέτης της δικτατορίας του Κεφαλαίου Θάνος Πλεύρης. Και σήμερα για την Ελλάδα και τα ΜΜΜ, είναι απλά μια Πέμπτη, μια μέρα έπειτα από το «ρεκόρ» των 130 θανάτων. Καληνύχτα σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: