Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΚΑΙ Ο....''ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ'' !!! [ video ]

Να τα μας...

Απ' ό,τι φαίνεται λόγω πολέμου επιστρατεύονται οι πάντες!! Όλοι για να στηρίξουν το ΝΑΤΟικο αφήγημα. Ακόμα και οι πιο χρεοκοπημένοι! Ποιος βγήκε παγανιά τελευταία; Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με σκοπό να σχολιάσει την συμμετοχή της Ν. Μποφίλιου σε αντιιμπεριαλιστική συναυλία φοιτητών, γράφοντας χαρακτηριστικά....

Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη].
Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του ουκρανου ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου.
Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς;
Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά;
edit:
Ελα ρε κοπελιά…Δείτε 28 βίντεο από τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου - Musicpaper.gr

Για όσους δεν θυμούνται (ή δεν ξέρουν) ο Αντ. Καφετζόπουλος βρέθηκε - όπως πολλοί άλλωστε - από το μαοϊκό ΕΚΚΕ στις αγκαλιές του ΠΑΣΟΚ, φανατικός "εκσυγχρονιστής", υποστηρικτής των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, στην αυλή του ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου), απολογητής των μνημονίων και ΠΟΤΑΜΙσιος... οπαδός της ΕΕ... υποστηρικτής του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και ... διαρκώς μαϊντανός, πάντα με ισχυρές δόσεις αντικομμουνισμού....με την αίγλη του "πρώην επαναστάτη". Το 1999 τους πείραξε ο Καζάκος κι η παράσταση ενάντια στον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία.Κώστας Καζάκος - Το "Κ" του καλλιτέχνη συναντά το "Κ" του κομμουνιστή -  Κατιούσα Το 2022 τους ενοχλεί η Νατάσσα Μποφίλιου Natassa Bofiliou κι η αντιπολεμική συναυλία των Φοιτητών. Ομως υπάρχει λύση παιδιά: Μην έρθετε, καθίστε σπίτι, βάλτε "Ράμπο" και μετά σε επανάληψη (ειδικά εσείς οι αριστεροαντώνηδες) τον Ρουβά από την Πρωτοχρονιά.

Άσε μας αγόρι μου.... κάπνισε κανά τσιγαράκι, πιες κάνα ουίσκι... Δεν είναι η εποχή σου.....  902.gr -

Μπογιόπουλος Νίκος


Δεν υπάρχουν σχόλια: