Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ !!! [ video ]

Ένα μίνι σχίσμα αλλά μόνο για Ορθόδοξους εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένας Μητροπολίτης, ο Αργολίδος Νεκτάριος κατήγγειλε το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για fake θαύματα. «Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα». Όπως είπε στο T-live, υπάρχει στα σκαριά προχωρημένη έρευνα. Έχουν γίνει ανακρίσεις, υπάρχουν στοιχεία ατράνταχτα, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα….
Δυστυχώς δεν έχουν βγει ακόμα αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει. Όταν έχουμε μία πληγή, ένα απόστημα, μόνο χειρουργική επέμβαση μπορεί να σώσει τον άνθρωπο.
Για την ακρίβεια, μίλησε για διαφήμιση θαυμάτων. Αυτά θα αποκαλυφθούν. Το ψέμα δε θα κρατήσει για πολύ. Όταν ένα θαύμα το διαφημίζουν, αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, οι Άγιοι ήταν άνθρωποι ταπεινοί, δεν κοίταζαν να προβάλλουν τον εαυτό τους, κρύβονταν. Όταν κοροϊδεύουμε τον κόσμο γιατί ξέρω περιπτώσεις που πήγαν εκεί πέρα, κάποιοι που είπαν ότι θεραπεύτηκαν και οι άνθρωποι είπαν «ούτε θεραπεύτηκα, ούτε ήμουν άρρωστος». Να πούμε ότι ο Μητροπολίτης Αργολίδας μίλησε με ακόμη σκληρότερα λόγια σε τοπικό μέσο, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που αυτοανακηρύσσονται προφήτες με πολλά αφορολόγητα έσοδα» όπως λέει με νόημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα γρήγορο ψάξιμο στο YouTube βρίσκει διάφορες σκηνές θαυματοποιείας, έτσι για να σκάσουν οι απανταχού άθεοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: