Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΟΥΚΡΑΝΙΑ : ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ !!! [ video ]

Κάτι ξέραμε που από τη πρώτη στιγμή αναδείξαμε το θέμα των επιθέσεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (ΕΔΟ), στο πυρηνικό σταθμό της Ζαπορόζιε. Δεν το είδαμε σαν ένα οποιοδήποτε θέμα, επειδή αντιληφθήκαμε από τη πρώτη στιγμή τη σοβαρότητά του. Γράψαμε, σχολιάσαμε, δημοσιεύσαμε πλούσιο ενημερωτικό υλικό και κυρίως επισημάναμε την αλλοπρόσαλλη, υποκριτική, παραπλανητική, επικίνδυνη και εγκληματική στάση προσωπικά του Αργεντίνου προέδρου του ΔΟΑΕ, του Ραφαέλ Γκρόσι, με τις δήθεν προειδοποιήσεις του και εκκλήσεις του για αποφυγή επιθετικών ενεργειών, με τη γνωστή διατύπωση «από οπουδήποτε κι αν προέρχονται», λες και δεν ξέρει από που προέρχονται.!!

Με βρετανικούς πυραύλους κτύπησαν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια οι Ουκρανοί, σύμφωνα με φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ρώσοι και δείχνουν θαύσματα πυραύλου Brimstone. Οι πύραυλοι Brimstone δόθηκαν στην Ουκρανία από το Ηνωμένο Βασίλειο. Με την ενέργεια αυτή η Ρωσία καθιστά συνυπεύθυνές τις δυτικές χώρες που έδωσαν αυτού του είδους τα όπλα στην Ουκρανία.  Επιβεβαιωθήκαμε γιατί το θέμα χάρη στις ενέργειες της Ρωσικής πλευράς έχει πάρει τις διαστάσεις, που θα έπρεπε, φτάνοντάς το στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Αύριο θα κάνουμε εκτενή αναφορά και παρουσίαση του θέματος. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (EΔO) έκαναν τρεις απόπειρες να πλήξουν και να καταστρέψουν τα πιο σημαντικά τμήματα του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορόζιε (ZNPP), δηλαδή τους έξι πυρηνικούς αντιδραστήρες που εξακολουθούν να λειτουργούν ή το σύστημα ψύξης
που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τήξη των αντιδραστήρων αυτών ή την αποθήκευση των αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων. Σύμφωνα με τις Ρωσικές εκτιμήσεις, τεράστιες εκτάσεις στην Ουκρανία, την Ρωσία, την Λευκορωσία, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Μολδαβία την Ελλάδα την Ιταλία την Τουρκία τις ακτές της Αφρικής καθώς και ολόκληρη η Μαύρη Θάλασσα θα μολυνθούν ραδιενεργά, εάν ο (Ζ)ελένσκι και η παρανοϊκή παρέα παρέα του, έχοντας την ανοχή και φυσικά την υποστήριξη των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ανατινάξει τον ΑΗΣ ΖΝΠ.

Μια πιθανή καταστροφή στον ΑΗΣ ΖΝΠ θα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτές που συνέβησαν στον ΑΗΣ Τσέρνομπιλ που λειτουργούσε στην Ουκρανία και στον ΑΗΣ Φουκουσίμα που βρίσκεται στην Ιαπωνία. Κατά τη γνώμη μας οι επιθέσεις δεν είναι τυχαίες. Αποτελούν μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού, ο οποίος δεν περιορίζεται μόνο στον τρομοκρατικό χαρακτήρα των επιθέσεων. Ευτυχώς είναι δύσκολο να πετύχουν ένα σοβαρό πλήγμα στο πυρηνικό σταθμό. Εάν μπορούσαν θα το είχαν ήδη κάνει. Μια πυρηνική έκρηξη θα άλλαζε ολοσχερώς τη πορεία της σύγκρουσης χωρίς να θεωρηθεί ως ένα πυρηνικό χτύπημα που να προκαλέσει αντίποινα ή να δικαιολογήσει τη χρήση πυρηνικών.
Ωστόσο θα αποτελούσε το προοίμιο μιας τέτοιας εξέλιξης.
Μέσα στο γενικότερο κλίμα με την απουσία διεθνών συμφωνιών, με τη συζήτηση που διεξάγεται αυτή τη στιγμή σχετικά με τα πυρηνικά στον ΟΗΕ και την κοινή γνώμη να θεωρεί ότι σε τελική ανάλυση υπάρχει αρκετή σύνεση, ώστε να αποφευχθεί η χρήση πυρηνικών όπλων, τίποτε δεν είναι απίθανο, ιδιαίτερα όταν οι τύχες του κόσμου εξαρτώνται από διεστραμμένα μυαλά. Ο φόβος προκειμένου να λειτουργήσει ως μορφή τρομοκρατίας, πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της απειλής και να αποκτήσει υπόσταση, επομένως ....... Άλλωστε η ανθρωπότητα επέζησε και μετά τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το Τσέρνομπιλ, το Κοσλοντούι και τη Φουκουσίμα. Η κοινή γνώμη τελικά θα προσαρμοστεί σαν γνώμη, αλλά και όσοι πληγούν άμεσα και έμμεσα θα προσαρμοστούν κι εκείνοι βιολογικά.

Αυτή είναι η παθολογία που χαρακτηρίζει τα αρρωστημένα τους μυαλά.

Ελπίζουμε να μην επαληθυον οι ανησυχίες και οι εκτιμήσεις μας.....  seisaxthia

Δεν υπάρχουν σχόλια: