Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΕΝΑΣ....''ΑΝΗΞΕΡΟΣ'' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!! [ video ]

Στη δήλωση του σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ που απασχολεί την επικαιρότητα σταθερά εδώ και μέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι έχει την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και όχι μόνο.

Ήταν μια δήλωση μάλλον αναμενόμενη, καθώς την πλήρη άγνοια του πρωθυπουργού για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη και ποιός ξέρει, πόσων άλλων πολιτικών, υπογράμμιζαν τις τελευταίες ημέρες και άλλα κυβερνητικά στελέχη σε συνεντεύξεις τους. Η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλα 7-8 πολιτικά πρόσωπα. (Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ''Καθημερινή'' της Κυριακής, η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλα 7-8 πολιτικά πρόσωπα). Και ήταν αναμενόμενη γιατί και στο παρελθόν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και άλλα κυβερνητικά στελέχη υπερθεμάτιζαν την απουσία γνώσης του για πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και της πολιτικής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν γνώριζε καλά καλά ποιο είναι το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη και που δεν είχε δει ποτέ τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν γνώριζε όχι μόνο για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη, αλλά μεταξύ άλλων ούτε για την αναβάθμιση προσώπων που είχε εκδιώξει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τραγωδία στο Μάτι, ούτε πώς συνδέεται η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ με την αυξημένη θνησιμότητα,
ούτε για τη μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα και του Θεόδωρου Λύτρα στην οποία αναφερόταν ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα, παρά μάλιστα το γεγονός ότι ο Θ. Λύτρας είχε δηλώσει ότι είχα παραδώσει την εν λόγω μελέτη μήνες πριν στην κυβέρνηση και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο.

Πολλά φαίνεται ότι είναι τελικά αυτά τα οποία δεν γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης…..  poligrafos

Δεν υπάρχουν σχόλια: