Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ''ΤΡΟΜΕΡΟΣ''. ΚΗΡΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!! [ video ]

Λίγες ημέρες μετά την «κήρυξη πολέμου» κατά της Ρωσίας από την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα τοποθετώντας την Ελλάδα οριστικά στο «κάδρο» όχι των «μη φιλικών χωρών» αλλά των «εχθρικών χωρών» απέναντι στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κανάλι του πρακτορείου Μπλούμπεργκ και αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν είπε ότι «Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

H δήλωση του πρωθυπουργού ακούγεται ξεκάθαρα στο 9:39 στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακόμη και το ΝΑΤΟ, στο οποίο η χώρα μας συμμετέχει, δεν έχει κηρύξει επισήμως τουλάχιστον τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Οι εμπρηστικές δηλώσεις που εμπλέκουν τη χώρα μας σε ένα καταστροφικό σπιράλ θανάτου, δεν δικαιολογούνται να γίνονται ούτε καν σε φραστικό επίπεδο, την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πραγματικός πόλεμος με παγκόσμιες και επικινδυνότατες διαστάσεις. Με άλλα λόγια ο πρωθυπουργός επισημοποιεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία! Το χειρότερο με τη χυδαία δήλωση του πολιτικού απατεώνα είναι η προσβολή και προς τους Ουκρανούς που ματώνουν και όντως θυσιάζονται για την πατρίδα τους και όντως καταστρέφονται τα πάντα γύρω τους από τον πόλεμο.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία κρατά μία ισορροπία πουλώντας όπλα στους Ουκρανούς και διαμεσολαβώντας ακόμα και στην πώληση του Ουκρανικού σιταριού. Δεν είναι για γέλια η κατάσταση. Τελικά εκτός από ηλίθιοι είναι και επικίνδυνοι. Μόνο ένας ψυχίατρος μπορεί να εξηγήσει με τι έχουμε να κάνουμε.

Σημειώνεται ότι με μια σιβυλλική φράση ότι «η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα» με την οποία υπονοεί ότι υπάρχει ζήτημα μονομερούς κήρυξης πολέμου από την Ελλάδα, απάντησε η Μόσχα στις δηλώσεις της αδελφής του πρωθυπουργού και πρώην ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη. Οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να απαντήσουν μεμονωμένα και συλλογικά σε αυτές τις επικίνδυνες και καταστροφικές δηλώσεις, πριν οι ίδιοι και οι συνέπειες των δήλώσεών τους κριθούν από την ιστορία, γιατί τότε θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: