Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΑΜΝΗΣΙΑ Ή ΑΛΤΣΧΑ'Ι'ΜΕΡ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ !!! [ video ]

Μόνο ως τραγωδία μπορεί να θεωρηθεί η πνευματική και νοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι σαφές ότι δεν μπορούσε και δεν μπορεί να ασκεί προεδρικά καθήκοντα στον πιο ισχυρό πολιτικο-στρατιωτικό οργανισμό του κόσμου.

Υποχρεώνουν έναν άνθρωπο με προχωρημένη άνοια να υποδύεται τον «μπροστινό» του βαθέως αμερικανικού κράτους, διότι περί αυτού πρόκειται.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά ο Τζο Μπάιντεν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία του. Ηταν έτοιμος να κατέβει από το βήμα. Με αργά βήματα, όπως συνηθίσει, προχωράει. Ξαφνικά σαν να πατάει κάποιος ένα κουμπί ακινητοποιείται. Κοιτάει με ένα απλανές βήμα, μια αριστερά, μια δεξιά. Σαν να μην γνωρίζει ποια είναι η επόμενη κίνησή του. Σαν να είναι σε σύγχυση. Πρόκειται για άλλη μία στιγμή αμηχανίας για τον Τζο Μπάιντεν. Είναι ενδεικτικό ότι ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Στιβ Γκεστ, να προσθέτει στο δικό του tweet: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό». Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Τουλάχιστον άλλες δύο ή τρεις φορές έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με τον Μπάιντεν να μην ξέρει τι να κάνει, πώς να κινηθεί κλπ. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο μετά από τα λεπτά αμηχανίας φάνηκε να ρωτάει τους ανθρώπους πώς να κατέβει από τη σκηνή και να κάνει μερικά μικρά βήματα σαν να τρεκλίζει. Μέχρι εκεί λοιπόν έχει φτάσει η... άνοια του Προέδρου των ΗΠΑ, που δεν γνωρίζει ούτε το πότε "αποχωρεί" !!!
Μέχρι εκεί έχει φτάσει η δύναμη του παρακράτους, ή στην πιο σικ ονομασία του, του "βαθέως κράτους", που αποφασίζει για Τρίτους Παγκόσμιους Πολέμους, για τοπικούς πολέμους, για την καταστροφή των οικονομιών της ΕΕ, των χωρών της Δύσης και των ίδιων των ΗΠΑ,
για τις βιοχημικές "πανδημίες", για τα νέα ''στάνταρτς κοινωνικής συμπεριφοράς'', για την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξόντωση των ανθρώπων. Λίγες βδομάδες αφότου μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς, ο Αμερικανικός πρόεδρος φάνηκε να ξεχνά στιγμιαία αν έχει κάποιον δίπλα του για να του σφίξει το χέρι λειτουργώντας σαν να πάσχει από αμνησία ή Αλτσχάιμερ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: