Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

''ΣYMPOSIO'' : ΜΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ !!! [ video ]

Εάν αναζητάς μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο, θα πας νωρίς (οι «πόρτες» ανοίγουν στη 1 μ.μ.) για να αποφύγεις τα πλήθη και να απολαύσεις γεύση και τέχνη. Εάν σε ενδιαφέρει να ακούσεις μουσικές, να μπλεχτείς με το πλήθος, να χορέψεις, να φλερτάρεις…. άσε τα βήματά σου να σε οδηγήσουν στην ιστορική Βαρβάκειο τις απογευματινές ώρες. Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις πρώτος μια φεστιβαλική εμπειρία που αναμένεται να γίνει θεσμός.
Δίπλα από τους πάγκους με τις γαρίδες μία σοπράνο ξεδιπλώνει τη φωνή της. Στο πλακόστρωτο της Αθηνάς ένας ξυλοπόδαρος ισορροπεί με την ευκολία μπαλαρίνας. Ο κόσμος γύρω σου κρατάει χταπόδι σε ξυλάκι και ρουφάει στρείδια κατευθείαν από το όστρακο. Όχι δεν βλέπεις κάποιο σουρεαλιστικό όνειρο. Βρίσκεσαι απλώς στο Σymposio, τη μεγάλη γιορτή που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει την εικόνα της Βαρβακείου Αγοράς. Το Σymposio θα πραγματοποιείται μέσα στη Δημοτική Αγορά Αθηνών την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα.
Η πρώτη γιορτή έγινε ήδη την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη, είχε πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία οπότε δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όταν και θα συμβεί το δεύτερο Σymposio.

Τι θα φας. Ως ένας νέος προορισμός γεύσης, εστιασμένος στην φρέσκια, ποιοτική πρώτη ύλη, η Βαρβάκειος σε υποδέχεται με food kiosks στημένα στη θέση των συνηθισμένων πωλητών.

Όλα ακολουθούν την φιλοσοφία του food pairing για μία εκρηκτική επίγευση. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις από φρέσκα ζυμαρικά και αφράτα bao bans με γαρίδα ή μπακαλιάρο εναρμονισμένα με Ελληνικό βιολογικό κρασί, στρείδια συνδυασμένα με vodka και χαβιάρι, συνοδεία σαμπάνιας. Για τους λάτρεις των καθαρά Ελληνικών γεύσεων, θα υπάρχει stand με μαρινάτο χταπόδι σε καλαμάκι και φυσικά street πατσάς σε κούπα.

Σymposio: Τι θα φαςΣυγκεκριμένα, όλες οι διαθέσιμες επιλογές από φαγητό που φτιάχνεται κυριολεκτικά μπροστά σου είναι:

  • Shushi
  • Fresh Pasta
  • Bao Bans
  • Tempura On Stick
  • Octapus On Stick
  • Caviar
  • Patsas
  • Oyster
  • Hot Dog
  • Souvlaki

Table Bookings: 2160707026 – Καθημερινά: 12:00-16:00

Τι θα ακούσεις. Το Σymposio έλκεται από την μαγεία των αντιθέσεων. Αγαπά τον μοντέρνο ήχο της house και techno σκηνής, αλλά τον προσεγγίζει με μια ανατρεπτική διάθεση για να δημιουργήσει μια μοναδική μουσική ταυτότητα. Γι’ αυτό και μέσα στη Βαρβάκειο θα έχεις την ευκαιρία να περιηγηθείς σε ετερόκλητα μουσικά μονοπάτια και να απολαύσεις από όπερα μέχρι ηλεκτρονική μουσική.....

https://m.facebook.com/Hasapika-Central-Market-1043029453

Δεν υπάρχουν σχόλια: