Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΕΝΑ ''ΠΡΟ'Ι'ΟΝ'' ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!! [ video ]

Ο πρωθυπουργός της χώρας, μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ της οποίας προΐσταται παρακολουθούσε ακόμα και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, όφειλε είτε να διαψεύσει κατηγορηματικά, ζητώντας ο ίδιος την άρση οποιουδήποτε απορρήτου ώστε να αποδειχθεί αν το Documento γράφει ψέματα, είτε να μηνύσει τον εκδότη της εφημερίδας, ζητώντας ακόμη και τη σύλληψή του όπως κατά καιρούς έχουν κάνει οι πολιτικοί φίλοι του, είτε να παραιτηθεί ως πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος.
Η δε Δικαιοσύνη, ο Ισίδωρος Ντογιάκος δηλαδή, ο καημός του οποίου ήταν από την αρχή να βρεθεί το βαθύ λαρύγγι, αλλά όχι ο ενορχηστρωτής του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, όφειλε ήδη να έχει αποστείλει κλήσεις στους εμπλεκόμενους - απο τον Κώστα Βαξεβάνη που κάνει τη σχετική αποκάλυψη, μέχρι τον πρώην και τον νυν διοικητή της ΕΥΠ, τον μέχρι πρότινος αντ' αυτού του πρωθυπουργού Γρηγορη Δημητριάδη, την εισαγγελέα Βλάχου και οποιονδήποτε άλλο κρίνει - ωστε να διερευνήσει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο φυσικός ή ηθικός αυτουργός βαρύτατων κακουργημάτων ή αν όντως όπως κατά καιρούς ισχυρίζεται η κυβέρνηση, κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι υπονομεύουν, όχι πια την κυβέρνηση, αλλά την ίδια τη δημοκρατία.
Πρός το παρόν βέβαια δεν συμβαίνει τίποτα απ' αυτά, η Ελλάδα ασχολείται με μια ανοησία ενός ραδιοφωνικού παραγωγού και διαφόρων ηλίθιων που πιστεύουν ότι για να είναι κάνεις αριστερός πρέπει να είναι και ξυπόλητος και ο πρωθυπουργός αφιερώνει τραγούδια στους διαδικτυακούς ακόλουθους του στα σόσιαλ μίντια, κανονίζοντας πιθανώς την επόμενη lifestyle συνέντευξή του που θα του εξασφαλίσει λίγο ακόμα χρόνο, ώστε να επικοινωνήσει την αγάπη του για τη σύζυγό του και να μας πληροφορήσει για τα σίριαλ που παρακολουθεί ή το επόμενο ταξίδι του στο οποίο θα συζητήσει την αξιοποίηση του Τατοΐου με αντάλλαγμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Αυτό όμως δεν είναι δημοκρατία.
Είναι υβρίδιο δημοκρατίας στην οποία κάνουν κουμάντο οι επικοινωνιολόγοι ενός πολιτικού κατασκευάσματος που επιδιώκει με κάθε τρόπο η πολιτική να μη σημαίνει τίποτα, γνωρίζοντας ότι απ' αυτό και μόνο - από την άγνοια και την αδιαφορία των πολιτών - εξαρτάται η επιβίωση του. Το ότι ο Μητσοτάκης παριστάνει το προϊόν και θυμίζει μαριονέτα, δεν αναιρεί βέβαια ότι είναι πρωθυπουργός και δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Μεγαλύτερες τις κάνει. Και κάποτε, κάποιος πρέπει να τις αναζητήσει..... 

M. Aravantinos

Δεν υπάρχουν σχόλια: