Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ - ΑΝΕΜΟΙ - ΧΙΟΝΙΑ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΥΜΑΤΟΣ - ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ....ΑΛΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! [ video ]

Εικόνες «παράλυσης» καταγράφονται στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Αττικής, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ταλαιπωρούνται επί ώρα μέσα στα ακινητοποιημένα οχήματά τους.

Στο Μαρούσι αυτοκίνητα «πνίγηκαν» στην λίμνη που είχε δημιουργηθεί στον δρόμο. Συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, πολύ κοντά στο στάδιο.Προς το παρόν, υπάρχουν κλήσεις για άντληση υδάτων στον Πειραιά, όπου έχουν πλημμυρίσει δρόμοι γύρω από το λιμάνι και το Πασαλιμάνι. Υδατα έχουν συγκεντρωθεί και στη λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισης υδάτων διακοπή της κυκλοφορίας έχουμε:

-Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με τη οδό Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά

-Επί της νέας Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (λίγο πριν την υπόγεια σήραγγα) στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος

-Επί της οδού Ωκεανίδων από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπροπύργου

-Στην έξοδο Λαχανά επί της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία

-Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της οδού Ανθέων έως και την οδό Ζέππου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα φαινόμενα ήταν αρκετά έντονα στα νότια προάστια και το κέντρο της πόλης, όπου έπεσε και χαλάζι.

Η κίνηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μέχρι και αυτή την ώρα, διεξάγεται με σημαντικά προβλήματα.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί επί της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Σε αντίθεση με όλους εσάς τους βαριοκώληδες που το μόνο που ξέρετε είναι να μιρλιάζετε για χιόνια, φωτιές, πλημμύρες, ανεργία, φόρους, φτώχεια, διαφθορά, υψηλά νοίκια, γραφειοκρατία, αυταρχισμό, ανεπαρκές κράτος πρόνοιας, καταστροφή του περιβάλλοντος και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτείτε, πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά τι τούμπανο χώρα έχουμε. Άρα, πρέπει και να την πουλήσουμε.

Αυτό έσπευσε να κάνει στο Twitter: ''Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό''.

Και τι χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος για να ζήσει στην Ελλάδα με αξιοπρέπεια; Το είπε το μεγάλο αφεντικό: Λίγα φορολογικά κίνητρα. Άντε κι ένα t-shirt της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Κάτι σαν αυτό το βίντεο δηλαδή:

  Άκυρο, λάθος βίντεο. Σαν αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: