Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΟΧΟΣ Ή ΒΛΑΞ....''THATS THE QESTION'' !!! [ video ]

Όταν ο Αϊνστάιν είχε διαπιστώσει ότι «η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όριο, όπως και το σύμπαν», δεν είχε γνωρίσει την ύπαρξη του νυν πρωθυπουργού και, κυρίως, των οπαδών του. Αλλά τους έχει περιγράψει περίφημα. Από χθες παίζεται ένα παιχνίδι, πραγματικά για άτομα με «μειωμένη αντιληπτική ικανότητα». «Υπάρχουν ονόματα στην επιστολή Ράμμου κύριε Τσίπρα;» ρώτησε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ύφος ενοχλημένης Μαρίας Αντουανέτας.

Για να ανεβάσουν, στη συνέχεια, το ρεπερτόριο οι «Κούληγκανς» ότι ο Ράμμος δεν έδωσε ονόματα. Εδώ, λοιπόν, μπαίνει στο παιχνίδι ο… Αϊνστάιν. Έστειλε ο Τσίπρας στον Ράμμο μία επιστολή με 6 ονόματα και τους αντίστοιχους τηλεφωνικούς αριθμούς. Με το ερώτημα αν παρακολουθούνται από την ΕΥΠ. Και του απαντά η ΑΔΑΕ ότι, μετά την έρευνα στους τηλεφωνικούς παρόχους, και οι 6 παρακολουθούνται – τόσο απλά.
Τώρα, λοιπόν, όταν ένας πρωθυπουργός καταφεύγει σε τόσο φθηνά προπαγανδιστικά επιχειρήματα για να δημιουργήσει σκιές, δεν είναι άδικο να επαναφέρουμε το προκλητικό ερώτημα του αείμνηστου Κίτσου Τεγόπουλου αν είναι «ένοχος ή βλάξ;». Απαντώντας, ταυτόχρονα, ότι βλάξ δεν είναι. Απλά θεωρεί όλους τους άλλους βλάκες. Κυρίως τους οπαδούς του....

  iEidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: