Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΑΝΟΦΑΓΩΝ....''ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ'' !!! [ video ]

Η δυστυχία να είσαι αναγνώστης ορισμένων «Κούλιγκαν» ιστοσελίδων και τηλεθεατής στην ενημέρωση τύπου ΣΚΑΙ. Ολη την ημέρα κυκλοφορείς αμέριμνος στη χώρα των «σανοφάγων» του Κυριάκου. Δεν έχεις ακούσει τίποτα για ένα… ασήμαντο θέμα.

Ότι ο Πρόεδρος μιας Ανεξάρτητης Αρχής ενημέρωσε τον Τσίπρα, τον Ανδρουλάκη, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για πιστοποιημένες υποκλοπές υπουργού και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Να μην έχεις μάθει καν ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα. Και ξαφνικά να σου έρχεται κατακούτελα μια δήλωση, μνημείο ψεύδους και απειλών κατά του Προέδρου μιας Ανεξάρτητης Αρχής. Για ένα θέμα που οι ιστοσελίδες που διαβάζεις και η τηλεόραση που παρακολουθείς δεν είχαν αναφέρει σχεδόν τίποτα. Σε ενημερώνουν όμως για μπαλκόνια, θεωρώντας ότι είσαι «κάφρος» και δεν πρέπει να σε σέβονται παρέχοντάς σου ένα κάποιο δικαίωμα στην ενημέρωση.
Αυτή είναι η εικόνα των κατεστημένων ΜΜΕ αυτήν την περίοδο στη χώρα μας. Μια ντροπή και ένα διαρκές έγκλημα στην «πρώτη σελίδα». Μια ξεφτίλα και ένα αλισβερίσι με το Μέγαρο Μαξίμου και τους μανδαρίνους του. Μια πόρνη που δεν έχει καν την πολυτέλεια να ζητήσει ρεπό από τον νταβατζή της. Ενημέρωση σε χίλια εισαγωγικά και σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Η οποία λες και απευθύνεται σε μια χώρα ηλιθίων και σε μια κοινωνία ναρκωμένη και σε λήθαργο. Μια Καμόρα πάνω από τα ΜΜΕ. Με μοναδικό στόχο να εξυπηρετεί το αφεντικό. Μια ερώτηση μόνο: καλά οι δημοσιογράφοι - ορντινάτσες και παλακίδες του πιο διαπλεκόμενου συστήματος που γνώρισε ποτέ η χώρα, δεν ντρέπονται; Για ένα χιλιάρικό τον μήνα, ρε γαμώτο......

 
  iEidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: