Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ''GORAN BREGOVIC'' !!! [ video ]

Μια μοναδική βραδιά από αυτές που θα μείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη θα είναι η σημερινή, 24 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ όπου ο διάσημος συνθέτης και μουσικός Goran Bregovic με μεγάλη φήμη στο διεθνές μουσικό στερέωμα, συνοδευόμενος από την εκρηκτική μπάντα του The Wedding and Funeral Band θα ξεσηκώσει με τους βαλκανικούς και όχι μόνο ήχους του τους Πατρινούς και τους πολυάριθμους επισκέπτες που θα συρρεύσουν στην πρωτεύουσα του Καρναβαλού.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.30 και διοργανώνεται από τη ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με κύριο υποστηρικτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Λίγο μετά την πρώτη εμφάνιση των φετινών αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού στους δρόμους την Πάτρας και στην πλατεία και μετά το πολλά υποσχόμενο θέαμα «Όλα Λευκά» από το θέατρο δρόμου «Helix Action Theatre» με ηθοποιούς, μουσικούς κρουστά, πνευστά, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, ζογκλέρ με εντυπωσιακά κοστούμια, θα είναι η ώρα του Goran Bregovic.Πατρινό Καρναβάλι: Απόψε η πολυαναμενόμενη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς  - AgrinioTimes.gr Ο Goran Bregovic θα μας ταξιδέψει στη μουσική των Βαλκανίων και τις ταινίες του Emir Kusturica από τον «Καιρό των Τσιγγάνων» το «Ederlezi», το «Ausencia» το «Mesecina» το «Kalasnjikov» το «Underground» και το «Arizona Dream». Μια γιορτή πλημμυρισμένη με ήχους γνώριμους και οικείους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια και φυσικά μελωδίες του που τραγουδήθηκαν με Ελληνικούς στίχους και λατρεύτηκαν από το κοινό:Το Πατρινό Καρναβάλι φέρνει τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς στην πλατεία Γεωργίου! –  Φούιτ.gr «Το Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Παραδέχτηκα». Ο Goran Bregovic από την Πάτρα θα γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να φέρνει τις ψυχές όλων μας κοντά. Ο Goran Bregovic λατρεύει την Ελλάδα και όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη εμφάνισή του στη χώρα μας, το 1995 έχει αναπτύξει μια αμοιβαία σχέση αγάπης μαζί μας.ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Μια απόδειξη αυτής της σχέσης θα ξετυλιχτεί το βράδυ της Παρασκευής, στη μεγάλη καρναβαλική νύχτα της Πάτρας, σε μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά γιορτές νέων όσον αφορά τη συγκέντρωση κόσμου.

Το Πατρινό Καρναβάλι, το Καρναβάλι όλης της Ελλάδας είναι η καλύτερη συνθήκη, η πιο ιδανική στιγμή για τη μεγάλη γιορτή που μας επιφυλάσσει ο Bregovic και η παρέα του.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: