Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ....ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ !!! [ video ]

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, από την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Απαντώντας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα, μέσω Twitter, στον Αλέξη Τσίπρα.
«Προοδευτικά μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Ακροδεξιάς», έγραψε μεταξύ άλλων για τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Ανδρέα Παπανδρέου. Με την Πόπη Τσαπανίδου να δίνει μια αιχμηρή απάντηση στην ανάρτηση Ανδρουλάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝ.ΕΛ. Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Θυμόμαστε τουλάχιστον ότι «το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου», το ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συνεργαστεί σε συγκυβερνήσεις με όλους όσους ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του. Το 2010 το ΠΑΣΟΚ ψήφισε μαζί με τον ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ το 1ο μνημόνιο. Το 2011 συγκυβέρνησε με τη Ν.Δ. και τον ΛΑ.Ο.Σ. Το 2012 -2015 το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με την Ν.Δ. και την ''Δημοκρατική Αριστερά'' του Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: