Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! [ video ]

Τελικά ο N. Παπαθανάσης εμφανίστηκε… Που άλλου σε τηλεοπτική εκπομπή για να εκθέσει τις απόψεις του… Να ξεπλυθεί στο πλυντήριο που ονομάζεται Ελληνική τηλεόραση… Είναι κάτι που «θαυμάσαμε» εντός της εβδομάδας και με τον Στ. Θεοδωράκη σε ρόλο ξεπλύματος των κυβερνητικών εγκληματικών ευθυνών για την Τραγωδία των Τεμπών με τηλεοπτική «αγιογραφία» του πρωθυπουργού… Ο N. Παπαθανάσης ακολούθησε, ως άνθρωπος του Κ. Μητσοτακη την ίδια πεπατημένη…Όπως ανέφερε «δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ ούτε στο δημόσιο ούτε στα ασφαλιστικά ταμεία». ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ λοιπόν είναι ότι ο N. Παπαθανάσης, ο δόλιος υπουργός που πουλάει Ανάπτυξη και Επενδύσεις,
ο έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη, έχει στην πλάτη του από τις 29-05-2018 το με αριθ. 1015652 έγγραφο της Εθνικής Τράπεζας που βεβαιώνει ότι έχει επιβληθεί
Ηλεκτρονικό Κατασχετήριο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών ΚΕΑΟ, για Ασφαλιστικές Εισφορές ύψους 51.718,63 ευρώ. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι δεν είναι απλώς δημοσιογραφική πληροφορία, αλλά εμπεριέχεται στην με αριθ. 6112/2019 Δήλωση Τρίτου που κατέθεσε η Εθνική Τράπεζα στις 25-07-2019 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διαδικασία της κατάσχεσης εις χείρας τρίτου.

Χρέη και στην Τράπεζα Πειραιώς

Όπως εμφαίνεται σαφώς από τη βεβαίωση της Εθνικής τράπεζας προς το Ειρηνοδικείο Αθηνών, ο δόλιος Νικόλαος Παπαθανάσης δεν χρωστά μόνο στην Eurobank το ποσό των 1,45 εκ ευρώ αλλά έχει μαζί με τον αδελφό του και χρέη ύψους τουλάχιστον 322.714,84 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία και ενώ ήταν ο Ν. Παπαθανάσης εξωκοινοβουλευτικός υπουργός ως έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη ενεργοποίησε το από 11-7-2019 κατασχετήριο εις χείρας τρίτου! 

ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ συνεπώς είναι ότι ο Ν. Παπαθανάσης πέρα από δόλιος υπουργός που πουλάει Ανάπτυξη και Επενδύσεις είναι και μπαταχτσής καθώς όφειλε στις 25-07-2019 :

-1.458.548,29 εκατομμύριο ευρώ στην Τράπεζα Eurobank από το 2015 (έκτοτε, 8 έτη μετά, οι τραπεζικοί τόκοι που πνίγουν τους συνεπείς δανειολήπτες έχουν εκτοξεύσει τον αλληλόχρεο λογαριασμό του όφειλεως εγγυήτη Ν. Παπαθανάση.

-322.714,84 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς

-51.718,63 ευρώ στον ΕΦΚΑ

Εμφανίστηκε ως μικρομέτοχος μιας ανώνυμης εταιρείας

Ο Ν. Παπαθανάσης μιλά αόριστα για μία ανώνυμη εταιρεία που όπως ανέφερε δίνοντας έναν δραματικό τόνο ότι δήθεν είναι δύσκολη η επικοινωνία γιατί δήθεν ένα πρόσωπο της διοίκησης της έχει πεθάνει… Επίσης εμφανίζει τον εαυτό του ως μικρομέτοχο που υπέγραψε ως εγγυητής! Πρόκειται για την εταιρεία ΔΟΜΟΠΟΛΗΣ SP. Ο δόλιος και μπαταχτσής Νικόλαος Παπαθανάσης ψεύδεται ασυστόλως.

ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ εμφαίνεται στην αγωγή της Eurobank, η οποία για να ανοίξει πιστώσεις ζητά τα νομιμοποιητικά έγγραφα της κάθε εταιρείας… Ετσι γνωρίζει επακριβώς ποιος είναι μέτοχος, πόσες μετοχές κατέχει και ποιος διοικεί πραγματικά και εικονικά την κάθε εταιρεία. Στην αγωγή του 2015 η Eurobank αναγράφει:

Οσο για τη δυσκολία στην επικοινωνία που επικαλείται ο Ν. Παπαθανάσης είναι το απόλυτο ψεύδος!!!! Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ως διευθύνοντα σύμβουλο τον αδελφό του, Δημήτρη! Μάλιστα ο αδελφός του δηλώνει ότι κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία (Καισάρειας 7 Ν. Σμύρνη) που κατοικεί και ο Νικόλαος Παπαθανάσης!!!!

Κατά τα λοιπά ο δόλιος υπουργός που πουλάει Ανάπτυξη και Επενδύσεις ως έμπιστος του Κ. Μητσοτάκή κατηγορεί την εφημερίδα Documento....για δολοφονία χαρακτήρα… Όσο και να προσπαθήσει με τη σύμπραξη φίλιων τηλεοπτικών δυνάμεων να μας συκοφαντήσει, την πραγματικότητα των έγγραφων αποδείξεων με ορυμαγδό ψεμάτων δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.....

  Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: