Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ !!! [ video ]


Η αστυνομία σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ προετοιμάζεται για πιθανές αναταραχές, σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ συλληφθεί, όπως έχει προαναγγείλει ο ίδιος. Στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Λος Άντζελες η αστυνομία ενισχύει την παρουσία της. Εισαγγελέας του Μανχάταν να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με καταβολή χρημάτων στην Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην αποκαλύψει σχέση που φέρεται να είχαν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αποτελεί την πρώτη ποινική υπόθεση εναντίον πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Σιδερένια κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν τη Δευτέρα έξω από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, όπου θα μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ. Επίσης, ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία έξω από τον Trump Tower στη Νέα Υόρκη.
Σιδερένια κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν τη Δευτέρα έξω από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, όπου θα μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ. Επίσης, ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία έξω από τον Trump Tower στη Νέα Υόρκη.

Τι αφορά η έρευνα σε βάρος του

Η υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς επικεντρώνεται στο πώς ο Ντόναλντ Τραμπ αποζημίωσε τον πρώην δικηγόρο του, Μάικλ Κόεν, αφότου εκείνος κατέβαλε 130.000 δολάρια στην ηθοποιό ταινιών για ενήλικες, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Τότε, η Στόρμι Ντάνιελς συγκέντρωνε προσφορές από ΜΜΕ προκειμένου να πουλήσει τη δική της εκδοχή για τη σχέση που κατά την ίδια είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006. Η ομάδα του Τραμπ το έμαθε αυτό και ο δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, έδωσε στην Ντάνιελς 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει. Αυτό δεν είναι παράνομο. Όμως, όταν ο Τραμπ αποζημίωσε τον Κόεν, το αρχείο για την πληρωμή ανέφερε πως επρόκειτο για νομική αμοιβή. Κάτι που σύμφωνα με τους εισαγγελείς ισοδυναμεί με παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων, το οποίο αποτελεί πλημμέλημα. Επίσης, οι εισαγγελείς θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι παραβίασε τον εκλογικό νόμο, επειδή η απόπειρά του να κρύψει την καταβολή χρημάτων στην Ντάνιελς είχε ως κίνητρο το γεγονός ότι δεν ήθελε να μάθουν οι ψηφοφόροι ότι είχε σχέση μαζί της. Σε τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε να κατηγορηθεί για κακούργημα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: