Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΠΑΤΡΑ : ΤΟ ''ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ'' ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....''ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ'' !!! [ video ]

Έχουν αντιληφθεί πως θα συντριβούν στις δημοτικές εκλογές και πετάνε λάσπη στο δήμαρχο Κ. Πελετίδη. Τέσσερις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η....''ενωμένη αντιπολίτευση'' στο δήμο Πατρέων, βλέποντας την απήχηση που έχει ο Πελετίδης στο λαό, επιχειρούν με επιθέσεις λάσπης να θολώσουν την εικόνα που έχει ο κόσμος για τον Δήμαρχο.
Όλοι μαζί έφεραν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις απευθείας αναθέσεις, όπου τις διαγωνιστικές διαδικασίες κάνουν οι υπηρεσίες και όχι η δημοτική αρχή.
Δίχως να προσκομίσουν ούτε ένα στοιχείο, μίλησαν με αοριστίες και άφηναν υπονοούμενα για ''ύποπτες υποθέσεις''.

Στις συκοφαντικές αναφορές απάντησαν οι διευθυντές υπηρεσιών, οι οποίοι τόνισαν πως αυτοί είναι αρμόδιοι εκ του νόμου για να διεκπεραιώνουν διαγωνιστικές διαδικασίες των απευθείας αναθέσεων, ότι κανείς από τη δημοτική αρχή δεν παρεμβαίνει στο έργο τους και όλα - είπαν - γίνονται με βάση τι προβλέπει η νομοθεσία.
Παίρνοντας το λόγο ο Πελετίδης ξεκαθάρισε ''όλα αυτά τα χρόνια, δεν δεχόμαστε ''επισκέπτες'' στα γραφεία μας για να κλείνονται ''δουλειές''.
''Αυτά έχουν τελειώσει μ΄εμάς και το γνωρίζουν όλοι οι εργολάβοι στην Ελλάδα. Τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τις έκαναν οι δικές σας παρατάξεις όταν διοικούσαν το δήμο'' ανέφερε ο Πελετίδης.
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι την εισήγηση εκ μέρους της αντιπολίτευσης έκανε ο σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης, της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος έργων στον πρώην δήμο Ρίου.
Τον ξεσκέπασε ο σύμβουλος και επικεφαλής της ''Ανυπότακτης Πολιτείας'', Χρήστος Πατούχας, ο οποίος ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργοληπτών, είχε κινηθεί νομικά εναντίον του δήμου Ρίου.
Όπως είπε ο Πατούχας, ο αντιδήμαρχος έργων του Ρίου, Γιαν. Τσιμπούκης, ενώ είχε Τεχνικό Πρόγραμμα 600.000 είχε κάνει 480.000 κατάτμηση έργων σε 5χίλιαρα !
Κι αυτόν όρισε ''κατήγορο'' κατά του Πελετίδη, η ενωμένη αντιπολίτευση να κάνει την εισήγηση !!
Στο βίντεο η απάντηση Πελετίδη στις αθλιότητες του ''μαύρου μετώπου''....
 

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: