Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ....ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ !!! [ video ]

Τη δημιουργία υπουργείου Οικογένειας προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ (γάιδαρο). Αίσθηση όμως έχει προκαλέσει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει πως στην επόμενη πρωθυπουργική του θητεία, εκτός από υπουργείο Οικογένειας, θα κάνει και υπουργείο Μαφίας. Όπως είπε θα σπάσει το υπουργείο Εργασίας στα δύο και το κομμάτι που θα αφορά την οικογένεια θα είναι αυτοτελές και θα ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με την οικογενειακή και προνοιακή πολιτική. Σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη θα είναι το υπουργείο πυλώνας για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό. Αυτό θα συνδυαστεί με μια σειρά κινήτρων για την ισορροπία οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής με ειδικά προγράμματα και διάθεση κονδυλίων για τη στήριξη συγκεκριμένων πολιτικών για τις οικογένειες και προώθηση της ισότητας στην εργασία μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ο ίδιος διαπίστωσε πως το υπουργείο Οικογένειας είναι κάπως περιττό στην Ελλάδα, αφού τριάντα οικογένειες λυμαίνονται τη χώρα επί δεκαετίες, αλλά το υπουργείο Μαφίας είναι απαραίτητο, αφού μπορεί στην Ελλάδα να γεννήθηκε η Δημοκρατία, αλλά σήμερα η χώρα έχει Μαφιοκρατία. Είναι αξιοσημείωτο πως για την υπόθεση με την δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος αν και Ολυμπιακάκιας, δολοφονήθηκε ενώ οδηγούσε θωρακισμένη Μερσεντές, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, δεν έχει βγάλει ανακοίνωση κανένα κόμμα και δεν έχει μιλήσει κανένας πολιτικός.
Εντάξει, από τη Νέα Δημοκρατία δεν περιμένεις ανακοίνωση γιατί είναι γνωστό πως το Μητσοτακέικο είναι οικογένεια με τον Αλαφούζο, όπως είναι και με τον Μαρινάκη. Βέβαια, αν είχε χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έβγαζε μια ανακοίνωση για τον Αλαφούζο, για να την διαβάζουν παρέα με τον Αλαφούζο και τον Μαρινάκη, και να γελάνε. Το ότι οι δύο άντρες στηρίζουν φανερά το κόμμα της Μητσοτάκης Α.Ε συμβάλλοντας στην εδραίωση της κυριαρχίας ενός κόμματος με ανοιχτές υποθέσεις παρακολούθησης πολιτικών αντιπάλων, είναι σαφές.
Σε κάθε δημοκρατικό πολίτη όμως είναι επίσης γνωστό το ότι δεν θα υπάρξει καμία πολιτική βούληση εκκαθάρισης του βούρκου στον οποίο έχουν κυλήσει την Ελλάδα, άνθρωποι που συσσώρευσαν τεράστια ισχύ, ασύμβατη με συνθήκες Δημοκρατίας.
Η εμπλοκή όμως κορυφαίων οικονομικών παραγόντων του τόπου καθώς και ανθρώπων των ΜΜΕ, καθιστά την εξιχνίαση της υπόθεσης ως όνειρο θερινής νυκτός στην Ελλάδα που κάνει ακόμα και την Κολομβία να μοιάζει υπόδειγμα του «νόμος και τάξη». Φίλες και φίλοι, μην ξεχάσετε στις 25 Ιουνίου να ψηφίσετε για την Μαφιοκρατία. Συγγνώμη, την Δημοκρατία εννοούσα γιατί.....

Υπουργεία για την πατρίδα έχουμε.
Υπουργείο για τη θρησκεία έχουμε.
Υπουργείο για την οικογένεια δεν είχαμε.
Τώρα και Υπουργείο Οικογένειας, για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο.Το πουλί λείπει.  Εεεεεε ρε γλέντιαααα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: